• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact
sparanghel cu oua si feta la cuptor

Sparanghel cu oua si feta la cuptor

E sezonul sparanghelului, iar eu vreau sa ma bucur cat mai mult de el pentru ca imi place foarte mult. De obicei il oparesc 2 minute si apoi il trag la tigaie cu putin unt, tot vreo 2 minute. Daca e suficient de fraged, sar partea cu oparitul si doar il trag la tigaie in…

Read More »

Filed Under: mic dejun, retete, vegetarian Tagged With: feta, oua, sparanghel

Pasta de fasole alba si ardei copti

Am descoperit reteta de pasta de fasole alba si ardei copti in aplicatia Feel Better a Ellei Mills (Deliciouslly Ella), din care ma inspir foarte des pentru retete vegane foarte creative si gustoase. Cred ca saptamanal incerc o reteta din aceasta aplicatie si toate mi-au placut pana acum.

Filed Under: aperitive, post, retete, vegan Tagged With: ardei, dip, fasole, post, vegan

Supa de linte simpla (de post)

Am incercat mai multe retete de supa de linte de-a lungul timpului, dar aceasta cred ca a fost cea mai simpla pe care am incercat-o pana acum. Nu necesita ingrediente speciale (puteti chiar omite chimionul si turmericul daca nu aveti) si este vegana.

Filed Under: retete, supa Tagged With: linte, post, spanac, supa, vegan

Chiftele cu pesto in sos de rosii

Zilele trecute am scos cartea ‘5 ingrediente’ a lui Jamie Oliver din biblioteca si am rasfoit-o dupa mult timp. Am dat peste o multime de retete faine, printre care si aceste chiftele cu pesto in sos de rosii cu mozzarella, servite in chifle si instant mi s-a facut pofta. O pofta din aua pentru care…

Read More »

Filed Under: fel principal, retete Tagged With: chifle, chiftele, porc, sos de rosii, vita

Omleta in lipie

Am descoperit aceasta omleta in lipie in emisiunea ‘Nadiya’s time to eat’ de pe Netflix acum aproape doi ani si de atunci este prezenta destul de des pe masa noastra la micul dejun. Denumirea ei originala este ‘egg and mushroom rolls‘, insa eu am pregatit-o de multe ori fara ciuperci si am pus alte ingrediente…

Read More »

Filed Under: mic dejun Tagged With: lipii, meal plan 1, mic-dejun, omleta, oua

Cauliflower toasts (sandvisuri calde cu conopida)

Uneori mi se intampla sa vad o poza cu un fel de mancare pe net si sa stiu in acel moment ca e delicios si merita incercat. Asa mi s-a intamplat recent cu aceste cauliflower toasts pe care le-am vazut pe Food 52. Am salvat instant reteta, am pus-o in meal plan-ul saptamanii urmatoare, am…

Read More »

Filed Under: aperitive, retete Tagged With: conopida, mascarpone, prosciutto, sandvis

Sandvisuri calde cu ton

Am descoperit aceste sandvisuri calde cu ton acum multi ani, intr-un restaurant in care le-am incercat pentru prima oara. Au fost extraordinar de bune si imi amintesc si acum combinatia geniala de ton, telina, castraveti murati si branza topita. Inca de atunci am spus ca o sa le fac si eu acasa, insa m-am mobilizat…

Read More »

Filed Under: mic dejun, peste & fructe de mare, retete Tagged With: cheddar, sandvis, ton

Salata de oua

Aceasta salata de oua este o ‘reteta’ pe care am improvizat-o prima data acum 2 ani si ceva, cand incepusem diversificarea Petrei si pentru ca nu prea manca ou simplu fiert sau nici macar omleta, am vrut sa i-l ofer in forma de pasta, ca sa vad daca are mai mult succes. Si a avut….

Read More »

Filed Under: aperitive, retete Tagged With: branza de vaci, meal plan 3, oua, smantana

Tocana de peste si creveti

De cand am inceput sa fac meal planning si sa imi organizez mesele cu o saptamana inainte, am reusit sa includ si pestele mai des in meniul nostru. Recunosc, pana de curand nu mancam foarte des peste in principal pentru ca nu prea ma atrageau retetele foarte simple cu peste bagat la cuptor pentru 20…

Read More »

Filed Under: fel principal, peste & fructe de mare, retete Tagged With: cod, creveti, dovleac, fenicul, peste, somon

Chiftelute de somon si quinoa

Acum vreo doi ani jumatate, cand am inceput diversificarea Petrei, pregateam chiftelute chiar si de 2-3 ori pe saptamana. Era forma cea mai simpla de a-i oferi carne pe care sa o poata mesteca si in acelasi timp, ii puteam adauga si alte alimente nutritive (quinoa, mei, legume, ou, verdeturi). Odata ce a crescut si…

Read More »

Filed Under: fel principal, peste & fructe de mare, retete Tagged With: chiftelute, peste, somon

  • « Go to Previous Page
  • Go to page 1
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 7
  • Go to page 8
  • Go to page 9
  • Go to page 10
  • Go to page 11
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 43
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: Prin Cluj

Cu bazaarul in vacanta: Atena – partea a doua

Mai multe calatorii →

Deserturi

Budinca de lamaie

Banana bread fara zahar

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Mic dejun sanatos: budinca raw de cacao

Terci de ovăz cremos

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Pastă de somon

Muhammara

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Cartofi dulci umpluți

Quiche rapid cu ciuperci

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2025 · Taste Bazaar ·