Aceasta salata de oua este o ‘reteta’ pe care am improvizat-o prima data acum 2 ani si ceva, cand incepusem diversificarea Petrei si pentru ca nu prea manca ou simplu fiert sau nici macar omleta, am vrut sa i-l ofer in forma de pasta, ca sa vad daca are mai mult succes. Si a avut. A mancat foarte bine atunci, iar eu am fost surprinsa sa vad cat e de gustoasa aceasta combinatie. Pentru Petra, pe vremea aceea, faceam salata de oua fara sare, insa in portia noastra puneam si sare.
Se pregateste extrem de usor, iar daca vreti sa o serviti la micul dejul, va recomand sa fierbeti ouale de seara. Desigur, o puteti prepara cu totul cu o seara inainte, daca doriti.
- 2 oua
- 2 linguri de branza de vaci
- 2 linguri de smantana
- o ceapa verde
- cateva fire de patrunjel
- cateva fire de marar
- sare
- Ouale se fierb tari si se racesc. Se taie in bucati mici si se pun intr-un castron.
- Peste oua se adauga smantana, branza si ceapa, patrunjelul si mararul tocate marunt.
- Se amesteca, se condimenteaza cu sare dupa gust si se serveste pe felii de paine (prajita, daca doriti).
Leave a Reply