Reteta despre care va voi povesti azi, nu a fost aleasa intamplator. Acum cateva zile am primit de la prietenii de la Golin Harris si Electrolux invitatia de a participa la un eveniment Electrolux More Inspiration4Cooking unde vom invata sa gatim mancare indiana de la Ashlie Dias, Executive Chef la hotelul Crowne Plaza. Pentru ca…
Placinte cu legume si un consum responsabil de apa
Astazi raspund unei noi provocari minunate lansata de Electrolux. Ma bucur sa vad cand companiile sustin campanii de responsabilitate sociala sau ecologiste si de aceea am acceptat imediat sa promovez si eu aceasta initiativa. E vorba de o cauza pe care o sustin si o transmit mai departe de mult timp, reducerea consumului de apa….
Rulada cu cacao si banane
Tare mult mi-a mai placut concursul Electrolux Taste Festival. Am avut ocazia sa ies putin din zona de confort si sa experimentez si altceva in afara de retete. M-am distrat si am descoperit lucruri noi cu fiecare postare si pana la urma entuziasmul mi-a fost rasplatit cu un loc in avionul spre Roma :). In…
Standul Taste Bazaar la Electrolux Taste Festival IV
Dupa ce am visat cum ar arata standul Taste Bazaar la Taste Festival sustinut de Electrolux si dupa ce am pregatit meniul proaspat si natural, a venit vremea sa ma gandesc si la strategia de promovare. Primul lucru pe care l-as face, ar fi sa trimit detaliile blogului, o fotografie cu produse si sigla blogului…
Standul Taste Bazaar la Electrolux Taste Festival III
Buna seara tuturor! Revin cu o noua transmisiune live de la Taste Festival, courtesy of Electrolux! 🙂 De ce sunt asa entuziasmata, va intrebati? Pai pentru ca azi vorbim despre mancare. Adica despre sufletul festivalului care sarbatoreste gustul, dupa cum ii spune chiar numele. Pentru ca la acest festival imi voi promova blogul, vreau ca…
Standul Taste Bazaar la Electrolux Taste Festival II
In continuarea planului pe care l-am facut luni pentru organizarea standului meu culinar la Taste Festival sustinut si promovat de Electrolux, azi voi detalia punctul 2, adica organizarea si amenajarea standului. Si asa cum v-am obisnuit, un desen, putin stangaci dar sugestiv, ca sa puteti vedea si voi cu ochii mei 🙂 : Intregul decor…
Standul Taste Bazaar la Electrolux Taste Festival
Daca e ceva ce-mi place mie mult mult in lumea culinara in care am inceput sa ma invart de cativa ani, sunt evenimentele si intalnirile care celebreaza mancarea buna. A devenit deja o obisnuinta ca vacantele mele sa aiba o buna parte alocata experientelor culinare si tare mult imi place sa descopar noi locuri in…
Fursecuri de ovaz cu banane
Tocmai am scos din cuptor cei mai simpli biscuiti din lume. In continuarea retetei de ieri, vin cu alta la fel de putin solicitanta: fursecuri de ovaz cu banane. Mecanismul e simplu: luati doua banane coapte, pasati-le cu o furculita, amestecati cu o cana de fulgi de ovaz si trei maini de nuci maruntite. Intr-o tava…
Inghetata de banane cu unt de arahide
Mi-a luat ceva timp sa ma dezmortesc si sa ma aventurez din nou pe aici. Am trecut printr-o perioada incarcata, agitata, plina de drumuri, schimbari si decizii. Acum m-am mai linistit, dar Doamne, ce-a trecut timpul…Ma uit in calendar, ma uit de cand n-am mai scris ceva si tot ce pot sa spun e ca…
Chiftele grecesti din dovlecei cu tzatziki
Azi am sustinut un workshop de gatit unor colegi de serviciu si am plecat de acolo incarcata cu multa energie pozitiva. Mi-am amintit cat de mult imi place sa le vorbesc oamenilor despre mancare, despre ingrediente mai putin cunoscute, despre beneficiile produselor naturale si in general, despre gatit. Mi-am dat seama ca in ultima perioada…