• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact

Granola

Granola este un mix de fulgi de ovăz cu nuci, semințe și fructe uscate, ce se poate mânca la micul dejun cu iaurt sau lapte. Eu o pregătesc des acasă pentru că îmi place să combin ingredientele după preferințele noastre. Am încercat acum câțiva ani rețeta aceasta cu unt de cocos și sirop de arțar…

Read More »

Filed Under: mic dejun, retete Tagged With: granola, ovaz

Ricotta dip

Am descoperit acest ricotta dip acum un an și de atunci l-am făcut de cel puțîn 10 ori. Este o pastă caldă cu mai multe tipuri de brânză: ricotta, mozzarella și parmezan, plus niste roșii uscate, usturoi, coajă de lămâie, rozmarin și nuci, rezultatul este cremos, aromat și extrem de gustos. Este aperitivul perfect pentru…

Read More »

Filed Under: aperitive, retete Tagged With: branza, dip, ricotta

Salată cu fasole și roșii uscate

Am descoperit această salată cu fasole și roșii uscate anul trecut și a devenit instant preferata mea, am făcut-o de 4 ori într-o lună. Este o salată acrișoară, ceea ce mie îmi place foarte mult, însă dacă voi nu sunteți mari iubitori de acru, puteți reduce din cantitatea de oțet balsamic sau zeamă de lămâie…

Read More »

Filed Under: retete, salate Tagged With: fasole, post, rosii uscate, salata, vegan

Salată cu linte, cartofi dulci și ceapă murată

Această salată cu linte, cartofi dulci și ceapă murată a fost o descoperire delicioasă pe care am făcut-o anul trecut. Este hrănitoare și extrem de gustoasă. O puteți pregăti și într-o variantă vegană/ de post dacă înlocuiți iaurtul grecesc cu un iaurt vegan sau un dressing pe bază de ulei de măsline, zeamă de lămâie,…

Read More »

Filed Under: retete, salate Tagged With: cartof dulce, linte, salata, vegan

Prăjitură Tosca

Am mai făcut prăjitură Tosca acum câțiva ani și țin minte că mi-a plăcut foarte mult, însă nu am reușit atunci să îi fac poze și să postez rețetă pe blog. Am refăcut-o de Revelion, acum câteva săptămâni și a fost atât de apreciată în familia noastră încât am hotărât să scriu rețeta cât mai…

Read More »

Filed Under: desert, retete Tagged With: biscuiti, ciocolata, mac, meniu festiv, prajitura

Chifteluțe de pui cu ricotta în sos de roșii

Am văzut aceasta rețetă de chifteluțe de pui cu ricotta anul trecut pe pagina de Instagram a lui Julius Roberts și m-am îndrăgostit de ea la prima vedere. Am făcut-o la scurt timp și a intrat pe lista noastră de rețete preferate. Este definiția perfectă a unui ‘comfort food‘ și se face destul de ușor….

Read More »

Filed Under: fel principal, retete Tagged With: chiftelute, ricotta, sos de rosii

Salată cu pui și mere

Aceasta salată cu pui și mere e senzațională!  Nouă ne-a plăcut atât de mult încât am făcut-o două zile la rând. Prima oară am folosit piept de pui de la o friptură de pui la cuptor, iar a doua oară am făcut pieptul de pui la Airfryer. Puteți folosi și pui rotisat cumpărat pentru o…

Read More »

Filed Under: retete, salate Tagged With: mere, pui, salata

Supă de linte cu dovleac

Dintre toate supele de linte pe care le-am făcut de-a lungul timpului, această supă de linte cu dovleac este preferata mea. Dovleacul oferă supei un gust dulceag, iar laptele de cocos îi dă cremozitate și o aromă deosebită. Este o supă hrănitoare și gustoasă, perfectă pentru sezonul rece și ideală de inclus într-un meniu de…

Read More »

Filed Under: retete, supa, vegan Tagged With: dovleac, linte, post, supa, vegan

Supă cu lapte de cocos, creveți și legume

Am făcut prima dată această supă cu lapte de cocos, creveți și legume acum iarna trecută, când aveam nevoie de o rețetă rapidă pentru cină. Mi s-a părut delicioasă, însă ce mi-a plăcut și mai mult a fost că e gata în 30 de minute cu totul.

Filed Under: retete, supa Tagged With: cocos, creveti, legume, supa, taitei

Cod cu năut, linte și roșii

Vara aceasta am mai pus o rețetă pe lista noastră de mâncăruri preferate. Acest cod cu năut, linte și roșii la cuptor a pornit de la o idee pe care o salvasem acum ceva timp, dar pe care am modificat-o în funcție de ce mai aveam în frigider și mi s-a părut că se potrivește.

Filed Under: fel principal, peste & fructe de mare, retete Tagged With: cod, linte, naut, peste, rosii

  • « Go to Previous Page
  • Go to page 1
  • Go to page 2
  • Go to page 3
  • Go to page 4
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 43
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Recomandari de vacanta – Thassos

Vacanță la Londra cu copilul

Mai multe calatorii →

Deserturi

Tort de ciocolata cu maia si crema de alune (fara lactate)

Croissant French toast

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

sparanghel cu oua si feta la cuptor

Sparanghel cu oua si feta la cuptor

Terci de ovăz cremos

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Pastă de somon

Muhammara

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Cartofi dulci umpluți

Quiche rapid cu ciuperci

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2025 · Taste Bazaar ·