• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact

French toast cu sos de fructe de padure

Pentru mine duminica e zi de rasfat. E ziua perfecta in care sa ma trezesc tarziu, sa intru relaxata in bucatarie si sa prepar ceva putin mai pretentios fata de mic dejunurile din timpul saptamanii, iar acest french toast este perfect. De obicei fac oua posate cu paine prajita, pancakes, suc proaspat de fructe si…

Read More »

Filed Under: mic dejun, retete Tagged With: french toast, paine

Sandvisuri cu avocado si sardine la gratar

Sunt tare nerabdatoare sa va povestesc despre acest fel de mancare incropit intr-o duminica dupa amiaza, surprinzator de simplu si absolut delicios. In Cora am vazut destul de des sardine proaspete, dar nu m-am mobilizat prea curand sa le incerc. Citisem ca se fac destul de usor la gratar si ca se pot combina cu…

Read More »

Filed Under: aperitive, peste & fructe de mare, retete Tagged With: avocado, gustare, peste, sardine

Suc de mango cu papaya

N-ar fi minunat ca in fiecare dimineata sa putem sorbi linistiti un suc proaspat de fructe si sa ne incepem ziua energici si optimisti? 🙂 Eu de cand sunt fericita posesoare a unui slow juicer Hurom, ma bucur foarte des de de aceasta experienta. Din ce in ce mai des, micul meu dejun se limiteaza…

Read More »

Filed Under: bauturi, retete Tagged With: mango, papaya

Paste integrale cu ricotta si cartofi dulci

Din cand in cand mi se face pofta de cartofi dulci. Nu stiu exact de ce, pentru ca nu toate experientele cu ei au fost placute. O singura data am nimerit exact modalitatea de preparare si condimentele pentru a-i scapa de dulceata care mie mi se pare cam exagerata. E cam la fel ca dovleacul…

Read More »

Filed Under: fel principal, retete, vegetarian Tagged With: cartofi dulci, paste, ricotta

Quiche cu sparanghel si busuioc

Va era dor de o tarta? Mie da! V-am mai spus ca mi se par atat de simple de facut si atat de bune, incat as manca in fiecare zi. Pentru tarta aceasta am ales sa folosesc sparanghel si busuioc, si s-a dovedit a fi o alaturare inspirata. Sparanghelul ramane usor crocant, iar busuiocul da…

Read More »

Filed Under: aperitive, retete Tagged With: busuioc, quiche, sparanghel, tarta

Cheesecake raw cu dovleac

Bine v-am regasit dragii mei. Imi pare rau ca mi-a luat atata timp sa revin pe blog, insa in prima saptamana din an n-am prea gatit. M-am bucurat de vacanta, dar  si cand m-am intors, am stat vreo 3 zile in bucatarie :). Imi era tare dor sa gatesc ceva si mai ales sa fac…

Read More »

Filed Under: desert, raw vegan, retete Tagged With: cheesecake, cocos, desert, dovleac

Mini cheesecakes

Stiu ca sunteti in febra pregatirilor pentru petrecere, insa nu puteam incheia anul fara o reteta festiva si fara a va multumi pentru sustinerea pe care mi-ati oferit-o anul acesta. Acum doua saptamani am ajuns la 1000 de prieteni pe pagina de facebook si pentru ca urma Craciunul, am vrut sa ofer cateva cadouri facute…

Read More »

Filed Under: desert, retete Tagged With: cheesecake, desert

Painea cu maia

Acum vreun an descopeream blogul Codrutei si ma minunam. Sincer sa va spun nici nu aveam rabdare sa citesc retetele. Admiram fotografiile si painile superbe insa nu puteam sa ma gandesc decat la cat de complicat trebuie sa fie sa faci painea cu maia. Autolyse, strech & fold, piatra de copt, bannetoane, toate atat de…

Read More »

Filed Under: paine, retete Tagged With: maia, paine

Quiche cu rosii cherry si branza de capra

Vizita la Beca’s Kitchen mi-a amintit ca n-am mai facut de mult tarte. Imi amintesc ca dupa ce am descoperit tarta cu cascaval de capra si rosii uscate am refacut-o aproape obsesiv cu orice ocazie posibila. Insa in ultima vreme m-am cam lenevit cand vine vorba sa fac aluat de tarta. Nu stiu de ce,…

Read More »

Filed Under: aperitive, retete, vegetarian Tagged With: branza, quiche, rosii, tarta

Unde mancam in Bucuresti – Beca’s Kitchen

Update 12.12: Duminica trecuta am mers din nou la Beca’s Kitchen si am mai facut niste fotografii. Am mancat o supa excelenta de ciuperci si bineinteles, o tarta cu mere, pere si ghimbir :). De foarte mult timp mi-am propus sa incep o rubrica dedicata locurilor in care se poate manca si simti  bine in…

Read More »

Filed Under: recomandari Tagged With: recomandari, restaurante

  • « Go to Previous Page
  • Go to page 1
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 26
  • Go to page 27
  • Go to page 28
  • Go to page 29
  • Go to page 30
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 43
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Vacanță la Londra cu copilul

Muntenia brunch la Urlati

Mai multe calatorii →

Deserturi

Pasteis de nata

Banana bread cu discard de maia

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Waffles cu maia

Porridge cu alune de padure si cacao

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Pastă de somon

Muhammara

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Cartofi dulci umpluți

Quiche rapid cu ciuperci

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2025 · Taste Bazaar ·