• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact

Salată coleslaw

Nu știu dacă exista o salată pe care am făcut-o mai des decât această salată de-a lungul timpului. Este ușor de pregătit, cu ingrediente accesibile în orice perioadă a anului, așa că noi mâncam salată coleslaw alaturi de tot felul de mâncăruri: cu pulled pork, burgeri, aripioare lipicioase de pui, cârnați sau orice carne la…

Read More »

Filed Under: retete, salate Tagged With: meal plan 1, morcovi, salata, varza

Chec aperitiv

Multă vreme nu am făcut chec aperitiv deoarece mi s-a părut o rețetă ‘demodată’, însă de când am găsit o rețetă bună, îl fac aproape la orice sărbătoare sau masă festiva. E ușor de preparat, ușor de mâncat și pot pune diverse ingrediente în el.

Filed Under: aperitive, retete Tagged With: branza, chec, oua

Ciuperci la cuptor cu oțet balsamic și parmezan

Am văzut ideea de ciuperci la cuptor cu oțet balsamic și parmezan pe Pinterest și mi s-a părut o rețetă bună de pregătit ca pentru mesele de sărbători. Am testat-o acum cateva zile și ne-a plăcut tuturor atât de mult încât ne-a părut rău că n-am avut mai multe. Noi le-am mâncat cu mămăligă moale…

Read More »

Filed Under: aperitive, retete Tagged With: ciuperci, otet balsamic, parmezan

Ciocolată de casă cu Baileys, fistic și merișoare

Ciocolata de casă e desertul la care apelez cel mai des când vreau să fac rapid ceva dulce pentru o sărbătoare sau pentru a duce cadou când merg în vizită undeva. Și pentru că am făcut de atât de multe ori ciocolata clasică, cu cacao, de data asta am vrut să încerc o combinație nouă:…

Read More »

Filed Under: desert, retete Tagged With: ciocolata de casa, fistic, merisoare

Tort cu cocos și zmeură

Am făcut acest tort cu cocos și zmeură de ziua Petrei și a fost tare apreciat de toată lumea. E simplu de făcut, nu e foarte dulce, iar aspectul e foarte drăguț.

Filed Under: desert, retete Tagged With: cocos, tort, zmeura

Camembert la cuptor cu nuci și sos de merișoare

Ultima dată când am cumpărat camembert am căutat câteva zile o rețetă de camembert la cuptor care să mă convingă. Mai făcusem rețete simple, cu ierburi aromatice și usturoi, dar de data aceasta căutam ceva mai special. Și am găsit o rețetă cu un sos de afine și nuci care mi s-a părut promițătoare. Doar…

Read More »

Filed Under: aperitive, retete Tagged With: branza, camembert, merisoare, nuci

Miso ramen cu pui

Supa ramen e o supă cu tăiței de origine japoneză  care se face dintr-o supă concentrată de pui sau porc, în care se pun și alte ingrediente precum ciuperci, porumb, ou fiert, alge, carne (de pui sau porc), dar există și alternativa vegană cu supă de legume și tofu. Eu am vrut să fac o…

Read More »

Filed Under: retete, supa Tagged With: miso, supa, taitei

Ceapă murată

Am testat mai multe rețete de ceapă murată până când am descoperit-o pe aceasta în care ceapa se opărește și mi-a plăcut pentru că ceapa se înmoaie mai repede, iar gustul e un pic mai blând. Eu am folosit ceapă de apă, dar puteți folosi și ceapă roșie sau chiar și ceapă albă, doar că…

Read More »

Filed Under: aperitive, retete Tagged With: ceapa

Prăjitură franțuzească cu mere

Dacă ești în căutarea unui desert cu mere ușor de făcut, cu ungrediente la îndemână și super gustos, atunci încearcă această rețetă de prăjitură franțuzească cu mere. Rețeta seamănă foarte mult cu prăjitura simplă cu prune, este untoasă, dar are o textură aproape ca o budincă datorită feliilor de mere care sunt distribuite în tot aluatul….

Read More »

Filed Under: desert, retete Tagged With: mere, prajitura, unt

Pui cacciatore cu dovleac

Am intrat într-o fază în care gătesc multe rețete cu dovleac, atât sărate cât și dulci. Am făcut risotto cu dovleac, curry cu dovleac, supă de linte cu dovleac, supă de dovleac cu pere, waffles cu dovleac și brioșe cu dovleac. Iar săptămână trecută am făcut și acest pui cacciatore cu dovleac, după o rețetă…

Read More »

Filed Under: fel principal, retete Tagged With: dovleac, masline, pui, rosii

  • « Go to Previous Page
  • Go to page 1
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 4
  • Go to page 5
  • Go to page 6
  • Go to page 7
  • Go to page 8
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 43
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: Prin Cluj

Cu bazaarul in vacanta: Toscana

Mai multe calatorii →

Deserturi

Banana bread cu nuci, stafide si glazura de ciocolata

Brownies cu alune de padure

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Croissant French toast

Rulada de…omleta

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Pastă de somon

Muhammara

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Cartofi dulci umpluți

Quiche rapid cu ciuperci

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2025 · Taste Bazaar ·