• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • desert
    • bauturi
  • travel
  • Despre
  • Contact

Paine naan cu unt, usturoi si patrunjel

16/03/2020 By Andreea 4 Comments

Acum un an si o luna, cand am vazut pe Instagram poza cu paine naan de la Half Baked Harvest,  mi s-a facut pofta instant si am stiut ca TREBUIE sa fac reteta cat mai repede. Asta se intampla cand Petra avea vreo trei luni, iar eu abia daca reuseam sa mananc 10 minute fara sa stau cu ea. Totusi, atat de pornita eram sa pregatesc aceasta paine naan, incat dupa vreo 2 saptamani, intr-un weekend, m-am incapanat sa le fac. A fost greu, nu va mint. Eram obosita, epuizata chiar, abia incepeam sa mai gatesc cate ceva rapid, iar lipiile acestea nu erau chiar cel mai simplu lucru pe care mi-l puteam alege. Si totusi, eram atat de fascinata de ele, incat mi se parea ca merita orice efort.

paine naan

Daca a meritat? Au fost cele mai bune lipii pe care le-am facut vreodata, desi nu am mai reusit sa fac atunci si untul aromatizat cu usturoi si patrunjel, pentru ca statusem deja prea mult timp in bucatarie iar Petra avea nevoie de mine. In al doilea rand, pregatirea lor a fost un fel de terapie pentru mine. M-am deconectat de la rutina zilnica ce presupunea doar hranit, plimbat si adormit copilul si mi-am alimentat pasiunea pentru gatit. Deci am castigat pe mai multe planuri. O sa ma lege mereu amintirea aceasta de painea naan, ea fiind cea care mi-a redat speranta ca voi mai putea gati ca pe vremuri.

Atunci mi-am promis ca le voi reface cat de curand, dar a trecut un an fara sa stiu cand si abia saptamana trecuta am reusit sa le fac din nou. Cu tot cu untul aromatizat de data asta, si, Doamne, cat de bune au mai fost! Le-am mancat cu oua turcesti, cu hummus, si chiar asa simple, cu unt, cat inca erau calde. Se mai pot manca cu o supa sau un daal de linte, cu un curry sau cu diverse paste, cum ar fi muhammara. Ies 8 lipii mari sau 10-12 ceva mai mici. Puteti sa le coaceti pe toate si daca va raman, sa mai congelati din ele, sau dupa ce impartiti aluatul si il formati in bile, puteti congela cateva. Cand vreti sa faceti naan, dezghetati aluatul, il intindeti si apoi il prajiti in tigaie.

Paine naan cu unt, usturoi si patrunjel
 
Print
Timp de preparare
40 mins
Timp de gatire
30 mins
Timp total
1 hour 10 mins
 
Portii: 8
Ingrediente
  • ¾ lingurita drojdie uscata
  • o lingura de miere
  • 60 ml apa calduta
  • 480 gr faina alba 650
  • 240 ml iaurt grecesc
  • 180 ml lapte caldut
  • ¼ lingurita sare
  • o lingurita si jumatate de praf de copt
  • o lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 100 gr unt
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de patrunjel tocat
Preparare
  1. Intr-un castron se amesteca apa, mierea si drojdia si se lasa aproximativ 15 minute, pana cand se activeaza drojdia si incepe sa se formeze o spuma la suprafata.
  2. Intr-un castron mai mare se amesteca faina, iaurtul, laptele, bicarbonatul, praful de copt, sarea si lichidul cu drojdie.
  3. Se framanta aluatul in jur de 10 minute. La inceput este foarte lipicios, dar nu este cazul sa adaugati mai multa faina.
  4. Se scoate aluatul pe blatul infainat si i se da o forma rotunda. Se transfera intr-un castron curat, se acopera cu un prosop si se lasa la dospit la temperatura camerei timp de aproximativ 2 ore, pana cand se dubleaza in volum.
  5. Inainte de a forma lipiile, topiti untul intr-un ibric. Turnati jumatate din cantitate intr-o ceasca. In untul ramas in ibric, adaugati usturoiul zdrobit si mai tineti ibricul pe foc inca 2-3 minute, pana cand incepe sa se rumeneasca. Opriti focul si adaugati patrunjelul.
  6. Se rastoarna aluatul pe blatul infainat si se taie in 8-10 bucati.
  7. Fiecare bucata de aluat se intinde cu un sucitor, cat mai subtire. Daca aluatul este prea lipicios, presarati putina faina pentru a-l intinde mai usor, dar nu exagerati cu faina, deoarece ea va ramane pe suprafata lipiei si dupa coacere si va fi neplacut.
  8. Se incinge o tigaie (preferabil de fonta) cu capac.
  9. Lipiile se ung pe ambele parti cu unt topit si se pun in tigaia incinsa. Se acopera cu capcaul si se lasa la copt timp de 1-2 minute (depinde si de marimea si grosimea lipiei). Se scoate capacul, se intoarce lipia si se mai prajeste un minut fara capac.
  10. Lipiille coapte se invelesc intr-un prosop textil pentru a-si pastra elasticitatea si fragezimea.
  11. Inainte de a fi servite, lipiile se ung cu untul aromatizat cu usturoi si patrunjel.
3.5.3251

 

Articole asemanatoare:

  • Hummus cu cartof dulce si lipii facute in casaHummus cu cartof dulce si lipii facute in casa
  • Painea cu maiaPainea cu maia
  • Paine cu maia – introducere si o reteta de paine cu semintePaine cu maia – introducere si o reteta de paine cu seminte
  • Usturoi cu rozmarin in ulei de maslineUsturoi cu rozmarin in ulei de masline

Filed Under: paine, retete Tagged With: lipii, naan, paine, patrunjel, unt, usturoi

Previous Post: « Focaccia cu rosii cherry si ulei de masline (P)
Next Post: Paine taraneasca cu maia »

Reader Interactions

Comments

  1. Udrea-Hasan Oana says

    04/05/2020 at 8:21 pm

    Pot sa inlocuiesc drojdia proaspata cu cea uscata, oare?Multumesc

    Reply
    • Udrea-Hasan Oana says

      04/05/2020 at 8:24 pm

      Scuza-ma, voiam sa zic invers: drojdia uscata cu cea proaspata (si daca da oare ce cantitate corespunde?🙏)

      Reply
      • Andreea says

        27/05/2020 at 9:04 pm

        Cred ca aproximativ 7 grame ar fi suficiente.

        Reply
  2. Tanja says

    05/10/2020 at 9:03 am

    Merge oare si fara miere? As vrea sa ii dau si celui mic

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Gaseste mai multa inspiratie pe contul de Instagram

Dacă v-ați saturat de clasicele supe vegane de l Dacă v-ați saturat de clasicele supe vegane de linte sau de roșii, vă las o rețetă delicioasă și inedită din conopidă, fasole albă și porumb, hrănitoare și ușor de pregătit.
Inițial nu am știut cum va ieși supa din combinația aceasta de legume, însă am avut o surpriză când am gustat-o, pentru că toate ingredientele se completează foarte bine.

Pentru 4 porții am folosit o conopidă de aproximativ 1 kg, o conservă de fasole albă cu bob mare @daucy_ro, 100 gr de porumb gold @daucy_ro, jumătate de ceapă, doi căței de usturoi, un litru de supă de legume, o mână de baby spanac, 2 linguri de ulei de măsline, o jumătate de linguriță de turmeric, 1/2 linguriță de mix de condimente uscate (rozmarin, cimbru, busuioc).

Mai întâi am pregătit o supă de legume dintr-un morcov, jumătate de păstârnac, jumătate de ceapă, o bucată de țelină și câteva fire de pătrunjel. Le-am pus pe toate într-o oală cu aproximativ 1,5 litri de apă și le-am fiert cam 30 de minute.

Am preîncălzit cuptorul la 220 de grade. Am tăiat conopida în bucăți mici, iar câteva buchețele le-am feliat pe lung, ca să folosesc feliile ca decor.
Am uns conopida cu o lingură de ulei de măsline, turmeric, sare și piper și am întins-o p o tavă cu hârtie de copt. Am bagat-o în cuptor pentru 20 de minute.

Într-o oală am pus o lingură de ulei de măsline și jumătate de ceapă tocată și am călit-o câteva minute. Apoi am adăugat usturoiul zdrobit, mixul de condimente și după un minut am adăugat un litru de supă de legume și sare.
Am adăugat conopida coaptă (mai puțin feliile pentru decor), fasolea albă din conservă și porumbul. Am acoperit oala cu un capac și am lăsat totul să fiarbă pe foc mic, timp de 25 de minute.
Am scos jumătate din supa din oală și am pasat-o cu un blender, apoi am adăugat-o înapoi în oală. La final, am adăugat frunzele de spanac.
La servire, am decorat supa cu felii de conopidă coaptă.

[AD]
.
.
.
.
.
#retetebuneacasa #soup #cauliflower #butterbeans #corn #vegansoup #veganfood #plantbased #eatyourveggies #inmykitchen #hereismyfood #eathealthy #eatgoodfeelgood #cookandtell
Acum câteva zile am făcut salata aceasta cu hall Acum câteva zile am făcut salata aceasta cu halloumi și linte din nevoia de a pregăti ceva rapid la cină cu ce aveam prin frigider. A ieșit atât de bună, că am lins farfuriile, iar Petra tot spunea că mai vrea linte 😄.

După ce am postat-o în Stories, am văzut că peste 3500 de persoane au răspuns că ar vrea să postez rețeta în feed, așa că v-o las mai jos. Mie mi-a luat 30 de minute s-o prepar, cu tot cu făcut poze 😋.

Ingrediente 
100 gr mix de frunze verzi 
300 gr linte la conservă
2 dovlecei mici
200 gr brânză halloumi
5-6 roșii cherry
2-3 linguri de semințe de rodie
o ceapă verde 

Pentru dressing: 3 linguri de zeamă de lămâie, 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de melasă de rodii, sare și piper.

Dovleceii se taie în felii subțiri, pe lung și se pun pe un grătar/ într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Se prăjesc câteva 4-5 minute pe fiecare parte.
Se scot dovleceii, se mai unge gratarul cu puțin ulei și se pune brânza halloumi tăiată felii (de aprox. 1 cm). Se prăjește 2-3 minute, până se rumenește.
Opțional, se pot pune și roșiile cherry pe grătar, pentru a se coace puțin.
Pentru dressing, se pun toate ingredientele într-un borcan și se amestecă bine.
Pe un platou se așază frunzele verzi, iar peste ele se toarnă dressing-ul. Apoi se pune lintea din conservă (eu am clătit-o sub un jet de apă și apoi am scurs-o), se așază feliile de dovlecei, brânza halloumi, roșiile tăiate în două, ceapa verde și semințele de rodii. 

#salad #halloumi #halloumisalad #lentils #lentilsalad #zuchinni #plantpowered #plantbased #vegetarian #eatyourveggies #eathealthy #eatgoodfeelgood #eatcaptureshare #eatrealfood #eatincolor #hereismyfood #inmykitchen #cookandtell
Am mai multe postări în așteptare, dar nu am pu Am mai multe postări în așteptare, dar nu am putut să nu postez pâinea coaptă dimineață, căci a ieșit minunat.
Ieri, când pregăteam prefermentul pentru pâinea țărănească, m-am gândit să dublez cantitatea de făină integrală. Apoi m-am gândit că n-ar fi rău să îi adaug și niște semințe. Așa că, din una în alta, am ajuns la o combinație intre rețetele de pâine țărănească și cea de pâine cu semințe.
Rezultatul a fost divin: o pâine cu miez moale și elastic, ușor aerat, cu arome de semințe prăjite de floarea soarelui și susan și crustă crocantă.

Vă las rețeta pe scurt mai jos, dar dacă aveți nevoie de mai multe detalii despre proces, le găsiți pe blog sau în IGTV la rețeta de pâine țărănească.

Pentru preferment (se pregătește cu aprox. 8 ore înainte de a face pâinea):
30 gr maia hrănită (ajunsă la punctul maxim de fermentare)
100 gr apă
50 gr făină albă de grâu 
50 gr făină integrală de grâu 

Pentru soaker (se amestecă apa cu semințele odată cu pregătirea prefermentului):
50 gr semințe de in 
100 gr apă 

Pentru pâine:
700 + 50 gr apă (cele 50 gr se adaugă după autoliză)
soaker-ul din semințe de in 
200 gr preferment
200 gr făină integrală de grâu
800 gr făină albă (eu am folosit Manitoba)
18 gr sare
50 gr semințe de susan ușor prăjite 
100 gr semințe de floarea soarelui ușor prăjite

Autoliză : 700 gr apă + soaker + făina albă + făina integrală. Se amestecă și se lasă 30 de minute.
După autoliză, se adaugă semințele prăjite și sarea și se frământă aluatul, prin tehnica stretch and fold, in jur de 5 minute.
Se lasă aluatul la dospit în jur de 6 ore (până crește de 1,5-2 ori).
În primele ore de dospit bulk, se aplică câte un stretch and fold la interval de 30 de minute (4 SF în total).
După cele 6 ore de dospit bulk, se dă formă pâinilor, se pun în bannetoane și se dospesc la rece 8-10 ore.
Pâinea se coace la 230 de grade, în oală de fontă, primele 20 de minute cu capac, apoi 25 de minute fără capac.
.
.
.
.
.
#bread #naturallyleavened #artisanbread #naturalyeast #sourdough #sourdoughbread #levain #realbread #breadscoring #wildyeast #ladybreadbakers #thebakefeed #bbga #breadbosses #igbreadclub #crumbshot #sourdoughclub #breadmaking #painecumaia #maiasalbatica #mai
Mic dejun de weekend. Am vrut să pun poza asta di Mic dejun de weekend. Am vrut să pun poza asta dimineață, dar n-am mai apucat. O las acum, ca să visați frumos 😋.
Desigur, sunt pancakes cu ricotta, preferatele mele ❤️! Rețeta este pe blog (las link în bio).
.
.
.
.
.
.
.
#pancakes #ricotta #ricottapancakes #hereismyfood #berries #breakfast #brunch #eatgoodfeelgood #inmykitchen #myopenkitchen #shareyourtable #makeitdelicious
Curry e o mâncare pe care o pregătesc destul de Curry e o mâncare pe care o pregătesc destul de des pentru că e ușor, rapid și pot să îl adaptez în diverse feluri. Pot să îl fac vegetarian, vegan sau cu carne, pot să pun ce legume vreau și pot face o cantitate mai mare din care să mâncăm și a doua zi sau din care să pun și la congelator să pentru zile mai aglomerate.
Săptămâna trecută am făcut un curry cu pui, năut și spanac, pentru care vă las rețeta mai jos.

Ingrediente 

3 linguri de ulei de măsline 
o ceapă mică 
3 căței de usturoi 
o lingură de ghimbir ras
o linguriță de garam masala (sau un mix de chimion, turmeric, coriandru și nucșoară)
o linguriță de sare
400 gr piept de pui
300 gr roșii la conservă 
400 ml lapte de cocos 
300 gr năut din conservă 
50 gr baby spanac

Se călește ceapă tocată în uleiul de măsline până când se înmoaie ușor. Se adaugă usturoiul zdrobit, ghimbirul ras și condimentele și se mai călesc un minut. Se adaugă pieptul de pui tăiat cuburi și se rumenește pe toate părțile (dacă începe să se lipească, se poate adăuga puțină apă).
Se adaugă roșiile, laptele de cocos și năutul și se lasă la fiert la foc mediu timp de 20 de minute. La final se oprește focul și se adaugă spanacul.
Noi am mâncat curry-ul cu orez basmati și puțin pătrunjel tocat deasupra (pentru că nu ne place coriandru 🙈).
.
.
.
.
.
.
.
#curry #chickencurry #chickpeas #coconutmilk #spinach #inmykitchen #hereismyfood #eatgoodfeelgood #eatrealfood #eatincolor #makeitdelicious #myopenkitchen
Pur și simplu iubesc aceste bomboane vegane cu al Pur și simplu iubesc aceste bomboane vegane cu alune de pădure și stafide, sunt my all time favorites. De când le-am descoperit acum vreo câțiva ani la @deliciouslyella, le fac constant. Au doar câteva ingrediente, nu conțin zahăr și se pregătesc super rapid. Nu au nevoie de coacere și rezistă foarte mult timp în fridiger.
Rețeta este pe blog, dar o las și aici, să o aveți la îndemână.

Ingrediente (pentru în jur de 12-15 bomboane):

140 gr alune de pădure (crude sau ușor coapte)
100 gr stafide brune
150 gr curmale medjool 
jumătate de linguriță de scorțișoară 
o lingură și jumătate de cacao
un vârf de linguriță de cardamom  pudră 

Dacă alunele sunt crude, se prăjesc ușor într-o tigaie (fără ulei) și se curăță pe cât posibil de coji și apoi se lasă la răcit.
Într-un robot de bucătărie se pun 70 gr de alune și se mărunțesc grosier. Se pun într-un castron împreună cu 50 gr de stafide.
În robot se pun restul de alune, restul de stafide și se macină cam 30 de secunde. Se adaugă curmale le curățate de samburi și tăiate/rupte în 4, scorțișoara, cardamom-ul și cacaua (o puteți omite dacă doriți).
Se mixează bine toate ingredientele până când compoziția începe să se adune și devine lipicioasă.
Se transferă compoziția peste alunele și stafidele din castron și se omogenizează.
Se formează bomboane, strângând și rotind compoziția între palmele curate.
Bomboanele se păstrează în frigider (sunt și mai bune după ce se răcesc și se întăresc).
.
.
.
.
.
#hazelnuts #raisins #medjooldates #vegan #vegandessert #sugarfree #quickdessert #nobakedessert #inmykitchen #eatgoodfeelgood
În episodul de azi despre "ce mai gătim la prân În episodul de azi despre "ce mai gătim la prânz în 20 de minute?", vă prezint: somon gătit în Airfryer și salată de orez cu broccoli, migdale și stafide, plus un sos de muștar cu mărar, care a mers perfect cu somonul.
Ce pot să vă spun este că până și mama, căreia nu îi place nici somonul și nici broccoli, a mâncat o porție și a zis că a fost foarte bun, iar asta, credeți-mă, e mare lucru 😄.

Cum am făcut? Mai întâi am pus la fiert 150 gr de orez basmati. Apoi am tăiat buchețelele de broccoli (cam 200 gr) în bucăți mici și apoi le-am pus și pe ele la opărit în apă fierbinte cu puțină sare, timp de 10 minute.

Am avut două bucăți de somon file pe care le-am uns cu puțin ulei de măsline și apoi am presărat pe ele sare și piper. Am așezat peștele în coșul Airfryer-ului Smart XXL de la @philipsromania și am pornit programul manual la o temperatură de 180 de grade pentru 12 minute (fileurile mele au fost ceva mai groase, pentru unele mai subțiri, sunt suficiente 10 minute).
Cât timp s-a gătit peștele, am pregătit un sos din 2 linguri de muștar Dijon, 2 linguri de zeamă de lămâie, o lingură de ulei de măsline, un cățel de usturoi zdrobit, sare, piper și o lingură de mărar tocat.
Apoi am prăjit ușor o mână de fulgi de migdale și am tocat 20 gr de stafide.
Când orezul a fost gata, l-am amestecat cu o lingură de ulei de măsline, broccoli fiert, migdalele prăjite, stafidele și sare.

[AD]
.
.
.
.
.
#deliciosdesanatos #airfryersmart #philipsgateste #philipsairfryer #airfryer #airfryerrecipes #salmon #basmatirice #ricesalad #broccoli #inmykitchen #hereismyfood #eatgoodfeelgood #eatrealfood #eatincolor #quickmeal
În ultima vreme început să îmi atragă atenți În ultima vreme început să îmi atragă atenția diverse salate mai deosebite și așa am ajuns și la această salată de inspirație asiatică cu varză, morcovi, edamame și mango. Am pregătit-o aseară la cină și am mâncat-o cu niște gyoza cu pui pe care le-am avut congelate și le-am gătit rapid în tigaie.
Mai puteți pune lângă această salată un piept de pui sau de curcan la grătar, somon sau chifteluțe de legume sau de năut / linte.

🥭 Ingrediente pentru salată:

200 gr varză roșie 
un morcov (aprox 200 gr)
1/2 ardei kapia
o ceapă verde 
200 gr păstăi de soia (edamame)
1 mango mic (nu foarte copt)
o mână de fulgi de migdale prăjiți (sau arahide prăjite)

🥣 Ingrediente pentru dressing:
o lingură de miere
o lingură de unt de arahide 
o lingură de sos de soia 
o lingură de oțet (eu am folosit de caise, dar puteți folosi din cidru de mere, orez)
o linguriță de ulei de măsline 
un cățel de usturoi zdrobit 
o bucată mică de ghimbir ras
o linguriță de sos de ardei iute
1/2 linguriță de sare 

Păstăile de soia se pun la fiert în apă clocotită pentru 5 minute. Se scurg de apă, se lasă la răcit și apoi se scot boabele.
Varza se taie fideluță, morcovul se rade pe răzătoarea mare, ardeiul se taie în felii subțiri, iar ceapa se taie în rondele subțiri.
Toate legumele, împreună cu boabele de soia se pun într-un castron.
Toate ingredientele pentru dressing se pun într-un borcan cu capac și se amestecă bine. 
Sosul se toarnă peste legume și se amestecă bine.
Mango se taie în felii subțiri și se adaugă în salată.
Pe deasupra se presară fulgi de migdale ușor prăjiți sau arahide.
.
.
.
.
.
#asiansalad #asianslaw #redcabbage #mango #edamame #plantbased #vegan #vegetarian #eattherainbow #eatincolor #eatcaptureshare #eathealthy #inmykitchen #hereismyfood
Se împlinesc 5 luni de când fac sport constant, Se împlinesc 5 luni de când fac sport constant, iar asta e cea mai lungă perioadă în care am reușit să mă țin de acest obicei. Oricât am mai încercat în anii trecuți, nu reușeam să ajung la sală de mai mult de 4 ori pe lună, iar acasă, de câte ori mă apucam, renunțam după câteva antrenamente. 
De când am cunoscut-o pe @emiliy.fit și am început să mă antrenez online cu ea și colegii ei de la @ptsbyemilia, am ajuns la performanța de a face sport de 3 ori pe săptămână, fără să anulez măcar o dată o ședință. Recunosc că sunt două motive principale pentru care mi-am menținut motivația : primul este acela că fac mișcare în confortul casei mele, fără să pierd timp pe drumuri, iar al doilea, faptul că am antrenamentele one to one cu un antrenor și vreau să le respect întâlnirile stabilite.

Sigur, ajută mult (mai ales psihic 😋) că antrenamentele durează doar 30 de minute și sunt personalizate în funcție de starea mea fizică sau nivelul de oboseală din fiecare zi.
Ce nu anticipam la început este că prin acest obicei de a face sport recurent acasă, îi voi trezi interesul și Petrei și va cere și ea să facă sport alături de mine și că are acest exemplu din partea mea, lucru care mi se pare foarte valoros.

Pentru că am primit feedback tare frumos de la voi la Stories, alături de Emilia, am pus la cale un giveaway în care puteți câștiga 8 locuri la antrenamentele online de la @ptsbyemilia valabile în luna aprilie. În același timp, vă oferim și un cod de 10% reducere valabil până pe 28 martie la orice pachet de antrenamente cu @ptsbyemilia. Codul este "Andreea10".

Ce puteți câștiga?

🍀 3 locuri la antrenamente one to one, cu un antrenor (12 ședințe pe lună) în care veți beneficia de antrenamente personalizate, evaluare nutrițională, indicații alimentare, și consiliere motivațională.

🍀 5 locuri la clasele online pentru începători, 8 ședințe pe lună, a câte 50 de minute, într-un grup de mai multe persoane, ghidat de 2 antrenori.

Ce  trebuie să faceți pentru a vă înscrie?
- să urmăriți @emiliy.fit și @tastebazaar 
- să lăsați un comentariu la această postare în care să ne spuneți de ce v-ar plăcea să câștigați acest premiu

Giveaway-ul este deschis până pe 28 martie.
Follow @tastebazaar on Instagram

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: Londra

Aventura greceasca

Mai multe calatorii →

Deserturi

Mini cheesecakes

Tiramisu (fara oua crude)

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Porridge cu alune de padure si cacao

French toast cu sos de fructe de padure

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Salata cu nuci si clementine

Salata turceasca de morcovi cu iaurt

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Quesadilla

Tarta fara crusta cu fasole pastai si carnati

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2021 · Taste Bazaar ·