• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • desert
    • bauturi
  • travel
  • Despre
  • Contact

Supa suedeza de peste

22/11/2012 By Andreea 14 Comments

Electrolux Inspiration Food Marathon ne aduce a doua tema a saptamanii – Delicii suedeze.
Desi Suedia nu este foarte cunoscuta pentru bucataria ei, mare parte din retetele suedeze se invart in jurul pestelui.
Pentru mine asta a fost ocazia perfecta sa fac inca o supa de peste pentru ca nu ma mai satur de ele. Iar aceasta este complet diferita de ce incercasem pana acum deoarece contine cartofi si smantana, ceea ce o face foarte cremoasa si consistenta.
Daca va place aceasta supa, va rog sa lasati un comentariu la sfarsitul acestei postari si sa ii dati un like pe facebook :).
 
supa_suedeza_peste_2
 
Pentru supa suedeza de peste am folosit:
 
250 gr de somon (file)
un chefal (se poate folosi orice peste alb, cu putine oase)
doi morcovi
un pastarnac
cateva fire de patrunjel
2 cepe galbene
3 cartofi medii
2 linguri de unt
Jumatate de praz
3 catei de usturoi
250 ml de vin alb sec
200 ml de smantana pentru gatit
100 ml de smantana grasa
cateva crentute de cimbru uscat
10 frunze mari de busuioc
o lingura de sos de tomate
un varf de lingurita de sofran
sare
piper
 
In primul rand am curatat si filetat chefalul pentru a folosi tacamul la stock-ul de peste (o supa clara ce se va folosi in supa finala).
Pentru a se fileta, pestele trebuie taiat la baza capului si apoi, incepand de la coada, cu un cutit foarte ascutit, se taie carnea tinind cutitul lipit de spinare. Se procedeaza la fel pe ambele parti.
 
peste_filetat
Tacamul, impreuna cu morcovii, pastarnacul, o ceapa curatata si firele de patrunjel, se pun la fiert in 1.5 l apa cu sare. In 20-30 de minute e gata si trebuie strecurata.
In paralel, cartofii se spala bine (nu se curata de coaja), se taie in bucati medii si se pun la fiert in apa sarata. Vor fi gata cam in acelasi timp cu stock-ul.
 
stock_peste


M-am ocupat apoi de peste si am desfacut usor, cu acelasi cutit ascutit, pielea de pe fileurile de chefal si somon. Am scos cu grija oasele mai mari si am taiat carnea in bucati medii.

    somon

Usturoiul se marunteste, iar prazul si ceapa se taie in rondele. Se pun toate in oala  in care urmeaza sa se faca supa, la calit in unt. Le-am tinut cam 5 minute, pana cand s-au inmuiat si apoi am adaugat pasta de tomate pe care am amestecat-o bine.

praz

A urmat vinul, iar dupa 2 minute si smantanile si stock-ul de peste. Am adaugat si cimbrul, busuiocul si sofranul.  

Dupa ce au dat toate in clocot, am luat oala de pe foc si am transferat supa intr-un vas inalt in care am blenduit-o.
 
Am pus lichidul inapoi in oala, pe foc. Am adaugat sare si piper si apoi am adaugat bucatile de peste. In 10 minute acestea au fiert si am adaugat si cartofii, apoi am oprit focul.
Am decorat supa cu putin patrunjel tocat si frunzulite de busuioc. A fost delicioasa!
supa_suedeza_peste_3

Articole asemanatoare:

  • Ce-am facut dintr-un somon intreg, partea I: Bisque de somonCe-am facut dintr-un somon intreg, partea I: Bisque de somon
  • Ce-am facut dintr-un somon intreg: partile 3 si 4Ce-am facut dintr-un somon intreg: partile 3 si 4
  • Quiche cu sparanghel si somonQuiche cu sparanghel si somon
  • Ce-am facut dintr-un somon intreg: partea a II a: crema de branza cu somonCe-am facut dintr-un somon intreg: partea a II a: crema de branza cu somon

Filed Under: fel principal, peste & fructe de mare Tagged With: busuioc, concurs, peste, somon, supa

Previous Post: « Prajitura St. Honoré
Next Post: Parfait de cafea cu nuci caramelizate »

Reader Interactions

Comments

  1. Adina Popescu says

    22/11/2012 at 8:56 am

    Am evitat intotdeauna supa de peste, dar cea facuta de tine chiar imi face pofta 🙂

    Reply
  2. Mihai says

    22/11/2012 at 9:08 am

    Recunosc, nu m-am apropiat in viata de supa de peste. Dar asta tare imi face cu ochiul… Succes!

    Reply
  3. Ana says

    22/11/2012 at 9:56 am

    Mniam mniam mniam! Mi-ai făcut o poftă…

    Reply
  4. Lorena says

    22/11/2012 at 10:49 am

    Chiar in momentul asta ma gandeam ca as manca ceva cu peste – eu mi-s pescetariana… Si uite si solutia :)Arata extraordinar si n-am niciun dubiu ca are un gust desavarsit. Mult succes, Andreea!

    Reply
  5. Madalin says

    22/11/2012 at 1:00 pm

    Succes in concurs!

    Reply
  6. Ioana G. says

    22/11/2012 at 3:38 pm

    Somonul e pestele meu preferat, insa n-am facut niciodata supa din el. Reteta ta m-a convins sa-l incerc. Iti zic cum mi-a iesit! 🙂

    Reply
  7. Corina says

    22/11/2012 at 3:48 pm

    Pestele cu cartofi si smantana e o combinatie delicioasa. Cred ca in supa asta parfumata e perfecta.

    Reply
  8. Paula Gafitescu says

    22/11/2012 at 9:44 pm

    Eu n-am mancat supa de peste inca…dar asta arata grozav de bine! Felicitari!

    Reply
  9. Anda says

    23/11/2012 at 9:16 am

    Ciorba de peste am mai mancat dar supa care sa arate asa bine nu :).Felicitari! Arata super!

    Reply
  10. Anonymous says

    23/11/2012 at 6:59 pm

    Din descrierea ta … imi place.
    Multa rabdare si o combinatie de arome ce pare foarte impresionanta.
    O reteta de apreciat!

    Mihai

    Reply
  11. Anamaria says

    25/11/2012 at 8:52 pm

    Culoarea asta delicata ma duce cu gandul la un desert:). Mi se pare foarte draguta o supa roz cu contrastul acela verde.

    Reply
  12. The Wandering Oltean says

    26/11/2012 at 12:21 pm

    Mananc cam rar, dar supele si ciorbele de peste Rocks! A ta de aici double Rocks!! Super yummy
    Success!

    Reply
  13. Anca says

    10/09/2017 at 11:02 am

    Felicitari pentru o reteta de nota 10, in care fiecare ingredient se integreaza de minune pentru a crea cea mai buna supa de peste, iar cartofii adaugati la sfarsit pastreaza o textura deosebita!
    Doar o intrebare, usturoiul in ce etapa se adauga? La ingrediente este trecut, dar apoi in etapele de preparare nu l-am gasit.

    Reply
    • Andreea says

      20/09/2017 at 5:08 pm

      Buna, Anca!
      Multumesc pentru aprecieri. Acum am observat ca nu am scris despre usturoi in instructiuni. Am completat acum, se pune impreuna cu ceapa si prazul la calit.

      Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Gaseste mai multa inspiratie pe contul de Instagram

În timp ce-mi pregăteam meal plan-ul pentru săp În timp ce-mi pregăteam meal plan-ul pentru săptămâna aceasta, mi-am propus să includ săptămânal un mic dejun pe bază de iaurt pentru toată familia.
Vă spun sincer că mie nu prea îmi vine să mănânc iaurt 🙈. Îl folosesc cu drag în rețete, dar așa simplu sau în combinație cu ceva la micul dejun nu e chiar prima mea opțiune 😋. Nici cerealele din comerț nu sunt printre preferatele mele, așa că m-am gândit să fac niște granola, să văd dacă ar fi o combinație câștigătoare.
Din momentul în care am scos granola din cuptor, nu m-am putut abține din ronțăit 🙈. A ieșit foarte bună și crocantă și merge excelent cu iaurt și fructe. Eu am pus niște piersici din compot și s-au potrivit de minune.

Pentru granola aveți nevoie de:

200 gr fulgi ovăz fini
40 gr semințe de floarea soarelui 
20 semințe de susan
40 gr alune de pădure 
o linguriță de scorțișoară pudră 
40 gr migdale
50 ulei de cocos topit
50 gr sirop de arțar 
20 gr fulgi de cocos
30 gr stafide
10 gr semințe de chia

Se preîncălzește cuptorul la 160 de grade.
Se pun într-un bol fulgii de ovăz, semințele de floarea soarelui, de susan, scorțișoara și alunele și migdalele tocate grosier.
Într-un pahar se amestecă untul de cocos topit cu siropul de arțar și se toarnă peste ingredientele uscate. Se amestecă bine și se transferă într-o tavă de cu hârtie de copt.
Tava nu trebuie să fie foarte mare, astfel încât stratul de granola să nu fie foarte subțire și să se ardă. Tava mea are aprox. 20 x 30 cm.
Se bagă în cuptor pentru 20 de minute, după care se amestecă și se mai lasă 10-15 minute (cât să se rumenească peste tot, dar să nu se ardă alunele și migdalele).
Se adaugă fulgii de cocos, se amestecă bine și se mai lasă 5 minute.
Se scoate din cuptor, se lasă la răcit și apoi se adaugă stafidele și semințele de chia.
Se păstrează într-un borcan închis etanș până la câteva săptămâni.
.
.
.
.
.
#granola #homemadegranola #granolarecipe #breakfast #oats #almonds #hazelnuts #inmykitchen #hereismyfood #myopenkitchen #morningslikethese
Cornulețe fragede cu magiun pentru ziua asta ploi Cornulețe fragede cu magiun pentru ziua asta ploioasă și înnorată.
Am făcut ieri aluatul, iar azi le-am pregătit și le-am copt împreună cu Petra. Le-am umplut cu magiun de prune, magiun de mere și nuci măcinate.
Rețeta este baby friendly (nu are zahăr) și o găsiți în IGTV și pe blog. Eu am făcut jumătate din cantitatea din rețetă și au ieșit 24 de bucăți.
.
.
.
.
.
.
#simpledessert #nosugar #nosugardessert #babyfriendly #comfortfood #homemade #easybaking #cookandtell #inmykitchen #myopenkitchen #shareyourtable #f52grams
Salatele clasice nu sunt chiar preferatele mele, d Salatele clasice nu sunt chiar preferatele mele, dar cum anul trecut mi-am propus să mâncăm mai multe legume, am intrat într-o fază de căutare a unor rețete de salată ceva mai deosebite, "with a twist", cum s-ar zice. Așa am ajuns la mult iubitele salate cu gulie și sfeclă și la cea cu nuci și clementine, care sunt deja vedete pe masa noastră.
Într-una din zilele trecute căutam o idee de prânz rapid, lejer, dar care să fie totuși consistent și să ne țină de foame. Așa am ajuns să pregătesc o salată cu grâu spelta, porumb, roșii cherry și feta, care ne-a surprins tare plăcut. Am mâncat toți trei de am lins farfuriile 🙈.
După cum spuneam, am vrut să nu dureze prea mult pregătirea prânzului, așa că am apelat la rezervele mele de conserve din cămară și am folosit grâu spelta și porumb de la @daucy_ro. 

Ce am pus în salată : o conservă de grâu spelta, 100 gr porumb bio de la borcan, un avocado, 200 gr de roșii cherry, o ceapă verde și 100 gr de brânză feta.

Roșiile cherry le-am tăiat în două, le-am uns cu ulei de măsline, le-am presărat cu sare și piper și le-am copt 30 de minute la 190 de grade.
Am pregătit un dressing din 2 linguri de ulei de măsline, sucul de la jumătate de lămâie, jumătate de linguriță de sare și piper.
Am pus într-un bol grâul, porumbul, avocado tăiat cuburi, apoi roșiile coapte. Le-am stropit cu dressing-ul, apoi am pus brânza feta sfărâmată și ceapă verde tocată și le-am amestecat.

Dacă doriți o variantă de post, puteți renunța la feta  sau puteți folosi o brânză vegetală.

[AD]

#retetebuneacasa #daucy #salad #spelt #corn #cherrytomatoes #feta #grainsalad #inmykitchen #hereismyfood #vegetarian
Am văzut săptămâna trecută în Stories la @de Am văzut săptămâna trecută în Stories la @deliciouslyella un fel de mâncare care mi-a atras Instant atenția pentru că din descrierea ei îmi părea o combinație tare bună. Orzo cu broccoli, zucchini, mazăre, spanac și pesto, servit cu semințe de floarea soarelui.
Azi am adunat ingredientele și am pregătit rețeta și mi s-a confirmat bănuiala: este delicios. Se pregătește super ușor, e un "one pot meal" și e gata în 20 de minute.
Mie mi s-a părut super gustos și o modalitate perfectă de a mânca mai multe legume. Ce m-a surprins a fost că și Petrei i-a plăcut atât de mult încât a mâncat toată porția. 
Clar intră pe lista de favorite și o să încerc și cu alte legume. 

Ce aș mai menționa este că orzo-ul meu s-a gătit în aprox. 12 minute și pentru că legumele au fost puse odată cu el la fiert, cred că au fiert un pic prea mult. Data viitoare aș pune orzo prima dată în oală și după 2 minute aș adăuga legumele, ca să rămână un pic mai al dente.

Ingrediente (aprox. 4 porții)
200 gr orzo 
200 gr broccoli
200 gr zucchini 
150 gr mazăre congelată 
100 gr spanac proaspăt sau 50 gr spanac congelat 
2 linguri generoase de pesto de busuioc 
parmezan pentru servit

Se pun la fiert 1,5 litri de apă (eu am fiert în fierbator).
Broccoli și zucchini se taie în bucăți medii. 
Într-o oală se pune orzo, broccoli, zucchini și mazărea congelată. Se pune oala pe foc și se toarnă apa fiartă în ea.
Se adaugă și puțină sare și se lasă la fiert 10-12 minute, până când se gătește orzo. Se mai amestecă din când în când (orzo-ul meu a avut tendința să se adune, așa că îl mai desprindeam amestecând).

Într-o tigaie fără ulei se prăjesc 20-30 gr de semințe de floarea soarelui.
Se scurge apa în care au fiert legumele și orzo, păstrând în oală în jur de 100 ml. Puteți să păstrați din apa scursă încă o ceașcă în plus, dacă vreți să mai ajustați cremozitatea.
Se adaugă pesto-ul și se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește cu semințele prăjite și cu fâșii de parmezan.
.
.
.
.
.
#orzo #broccoli #zucchini #peas #spinach #pesto #greenfood #vegetables #vegetarian #eatrealfood #quickrecipes #inmykitchen #hereismyfood
Una din rezoluțiile mele culinare de anul acesta Una din rezoluțiile mele culinare de anul acesta este să experimentez mai multe rețete cu maia. Ieri am făcut o focaccia cu maia care a ieșit genial. Efortul a fost minim, pentru că aluatul se pregătește fără frământare, însă a trebuit să am ceva răbdare, căci a dospit vreo 10 ore.
Am făcut aluatul dimineață și l-am copt la cină.
Eu am folosit un mix de făinuri, pentru că așa am avut, dar puteți folosi un singur tip de făină. Ideal e să fie o făină de pâine, rezistentă la o hidratare mai mare.

Ingrediente:

380 apa
60 gr maia hranita 1:1:1 (la punctul maxim de fermentare)
500 gr făină albă de pâine (eu am folosit 150 gr făină 480 de la Harmopan și 350 gr făină Manitoba Caputo)
9 sare

Într-un bol mare am amestecat apa cu maiaua, apoi am adăugat făina și sarea. Am amestecat cu mâna până s-a omogenizat aluatul. Am acoperit bolul și am lăsat aluatul să dospească la temperatura camerei (22-23 de grade).
După 15 minute am făcut un set de întinderi și împăturiri (stretch and folds) direct în vas.
După alte 30 de minute am repetat aceleași împăturiri.
Am acoperit iar bolul și l-am lăsat la temperatura camerei încă 7 ore.
Am pus într-o tavă o bucată de hârtie de copt, pe care am uns-o cu o lingură de ulei de măsline.
Am turnat o lingură de ulei și pe deasupra aluatului, l-am uns peste tot, apoi am acoperit tava cu o folie alimentară și am lăsat aluatul din nou la dospit o oră jumătate la o temperatură mai mare (aprox. 25 de grade).
Cu vreo 20 de minute înainte de a fi gata aluatul, am preîncălzit cuptorul la 220 de grade.
Am mai turnat o lingură de ulei peste aluat și l-am uns bine peste tot. Am întins aluatul în tavă și l-am împuns cu degetele, astfel încât să se creeze niște adâncituri.
Am pus deasupra aluatului niște roșii cherry tăiate în două, măsline verzi, pesto de fistic și fulgi de sare Maldon. Eu doar asta am avut, dar puteți să mai puneți rozmarin, busuioc, căței de usturoi.
Am băgat tava în cuptor pentru 25 de minute.
Noi am mâncat focaccia cu o salată cu nuci și clementine, cu niște mozzarella. Dacă rămâne, se păstrează bine învelită în folie alimentară, la temperatura camerei. A doua zi puteți face niște sandvișuri delicioase cu mozzarella și prosciutto.
Prânzul de azi: pulpe de pui cu sos de muștar ș Prânzul de azi: pulpe de pui cu sos de muștar și miere, cartofi dulci la cuptor și salată de varză roșie.
Pentru sosul de muștar am amestecat 3 linguri de muștar cu o lingură de ulei de măsline, o lingură de miere, o linguriță de oțet, o linguriță de rozmarin uscat, jumătate de linguriță de usturoi granulat, sare și piper. Am întins sosul pe toată suprafața pulpelor, le-am așezat într-o tavă unsă cu puțin ulei și le-am copt cam 45 de minute la 180 de grade.
.
.
.
.
.
#chicken #honeymustard #honeymustardchicken #sweetpotato #redcabbage #lunch #hereismyfood #inmykitchen #myopenkitchen #shareyourtable #goodmoodfood
Era ora 00:08 când am făcut poza asta, după ce Era ora 00:08 când am făcut poza asta, după ce am stat pe întuneric în bucătărie să ne uităm la artificii. Am ciocnit un pahar de prosecco, apoi am scos tarta cu lime din frigider și pentru că mi-a plăcut tare mult cum a ieșit, l-am rugat pe @madagrecu să-mi facă o poză cu ea. N-aveam ținută festivă și nici n-aveam coafura aranjată, dar eram liniștită și încrezătoare că vom avea un an bun, așa că m-am gândit să împărtășesc și cu voi această imagine.
Vă doresc un an liniștit, să fiți sănătoși și să vă bucurați de tot ce aveți. Vă mulțumesc că sunteți aici și că îmi dedicați și mie puțin din timpul vostru. Înseamnă tare mult pentru mine ❤️.

P.S. Rețeta tartei cu lime și lapte și o găsiți la @prajiturela.
.
.
.
.
.
#happynewyear #livethelittlethings #thehappynow #mytinyatlas
Dacă și voi petreceți Revelionul acasă, am pen Dacă și voi petreceți Revelionul acasă, am pentru voi o idee de desert festiv cu care să vă răsfățați. Un parfait cu straturi de brownie, mousse de ciocolată  și vișine, un vis dulce amărui numai bun de savurat în ultima zi din an.

Alături de @heidi.chocolate, vă invităm să pregătiți acest desert și să publicați în feed o poză cu el (în care să apară și ciocolata Heidi 75) până pe 5 ianuarie și puteți câștiga un voucher de 1000 de lei la @kitchenshopromania. În postare e necesar să dați tag @heidi.chocolate pe imagine, iar în text să includeți #HeidiToCook. Dacă doriți, îmi puteți da și mie tag să vă admir creațiile ❤️ 🍫.

Eu am făcut un blat de brownie pentru a-l așeza în straturile parfait-ului, iar rețeta lui o veți găsi în Highlights. Dacă nu aveți timp sa îl  pregătiți, puteți folosi biscuiți digestivi, cu ciocolată sau Speculoos (200 gr).

Ingrediente (4 porții)

70 gr zahăr
4 ouă 
160 ciocolată Heidi 75 tocată mărunt
2 linguri cacao
o lingură de cafea instant 
o lingură de unt 
300 ml smântână lichidă rece

200 gr vișine congelate (sau din compot)
o lingură de zahăr 
50 gr migdale măcinate 

Vișinele congelate se pun într-o oală împreună cu o lingură de zahăr și se fierb 15 minute.

Se pun într-un castron termorezistent ouăle și zahărul și se așază la bain marie. Se amestecă în continuu cu un tel timp de 8 minute până când se formează o cremă spumoasă.
Castronul se ia de pe foc și se adaugă în el ciocolata tocată, cacaoa, cafeaua instant și untul și se amestecă până se omogenizează. Se lasă la răcit 10 minute.
Se mixează 300 ml smântână până se întărește. Se pune o treime din smântâna bătută în crema de ciocolată și se încorporează cu mișcări ușoare. Se adaugă și restul de smântână și se amestecă până la omogenizare.
Se fărâmițează blatul de brownie/ biscuiții într-un bol. Se toarnă deasupra zeama de la vișinele fierte (sau 50 ml de compot) și se amestecă.
Într-un pahar se așază 3 linguri de firimituri de brownie/ biscuiți, o lingură de migdale, apoi 3 linguri de mousse. Se pun câteva vișine, apoi iar 3 linguri de mousse. Se repetă așezarea straturilor. Paharele se țin la frigider minimum o oră. Se decorează paharele cu frișcă și fulgi de ciocolată.
AD
Vă povesteam acum câteva zile că am pus în Vă povesteam acum câteva zile că am pus în meniul de Crăciun și o salată cu nuci și clementine pe care o descoperisem pe @delish. Mi se păruse o combinație interesantă de gusturi și texturi, numai bună să aducă ceva prospețime și culoare pe masa festivă. 
N-am reușit să o pregătesc de Crăciun, dar am făcut-o aseară și ne-am plăcut atât de mult încât am făcut-o din nou și azi. 
Ieri am mâncat-o alături de o pastă de morcovi copți cu năut și migdale, iar în seara aceasta alături de cartofi dulci copți cu bacon. A mers super bine în ambele variante.
Vă las mai jos rețeta pe care eu am adaptat-o puțin.

Ingrediente 
80 gr mix de frunze verzi (baby spanac, rucola, fetică)
3 clementine 
60 gr miez de nucă 
20 gr merișoare
50 gr brânză maturată (se poate folosi parmezan sau cheddar)

Pentru dressing
2 linguri de oțet balsamic 
2 linguri de ulei de măsline 
o lingură de suc de clementine 
o linguriță de miere
o linguriță de muștar 
1/2 linguriță sare
piper

Se prăjesc nucile într-o tigaie, fără ulei.
Într-un borcan mic se pun ingredientele pentru dressing, se fixează capacul și se agită puternic câteva secunde pentru a se omogeniza.
Într-un bol se așază frunzele verzi și peste ele se toarnă 3/4 din dressing. Se amestecă bine.
Clementinele se curăță de coajă și se feliază. Se așază peste frunze. Se pun nucile prăjite, merișoarele, iar brânza se rade pe deasupra cu un curățător de legume. 
La fina se toarnă și restul de dressing.
.
.
.
.
.
#salad #clementine #clementinesalad #walnuts #hereismyfood #inmykitchen #vegetarianfood #eatrealfood #mykitchenstories
Follow @tastebazaar on Instagram

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: prin Atena

Cu bazaarul in vacanta: Toscana

Mai multe calatorii →

Deserturi

Scones cu afine

Gomboti (galuste cu prune)

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Shakshuka

Scrambled eggs (oua cremoase)

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Salata cu nuci si clementine

Salata turceasca de morcovi cu iaurt

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Salata cu grau spelta, porumb si rosii coapte

Chilli con carne

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2021 · Taste Bazaar ·