• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • desert
    • bauturi
  • travel
  • Despre
  • Contact

Ce-am facut dintr-un somon intreg: partea a II a: crema de branza cu somon

02/06/2012 By Andreea 1 Comment

Am ramas cam in urma cu povestirile, dar ma apuc acum sa recuperez :). Intre timp s-a intamplat o prea frumoasa vacanta la Barcelona, cu multe bunatati, despre care va voi povesti in curand, insa acum va zic pe scurt ce-am mai facut eu din somonul ala “gigant” :).
Dupa ce am facut supa de peste pentru bisque, am ramas cu ceva carnita fiarta printre oasele coloanei vertebrale a somonului, pe care n-am vrut sa o arunc. Asa ca am curatat-o atent, am maruntit-o si am transformat-o in aceasta pasta din crema de branza cu somon.
Daca va mai amintiti de terina de somon, treaba sta cam la fel, dar mult eficientizata.
Am mixat cu blenderul o cutie de crema de branza de 250 gr (eu folosesc Tartina) cu 150 ml de iaurt grecesc (Olympus) in care am mai pus sare, putin piper, o lingurita de hrean ras (in otet), o lingura de zeama de lamaie si o mana de patrunjel taiat fin. Am adaugat si somonul fiert si a fost gata.

crema-de-branza-cu-somon

Imi place sa mananc crema asta cu lipie sau pe felii de paine prajita la micul dejun.

Save

Articole asemanatoare:

  • Terina de somonTerina de somon
  • Tocana de peste si crevetiTocana de peste si creveti
  • Chiftelute de somon si quinoaChiftelute de somon si quinoa
  • Quiche cu sparanghel si somonQuiche cu sparanghel si somon

Filed Under: aperitive, peste & fructe de mare Tagged With: gustare, mic-dejun, peste, somon

Previous Post: « Ce-am facut dintr-un somon intreg, partea I: Bisque de somon
Next Post: Natural Cuisine – Taitei de hrisca cu ciuperci si sos de caju si busuioc (fara gluten) »

Reader Interactions

Comments

  1. The Wandering Oltean says

    06/06/2012 at 4:15 am

    Deliciu!… Fac si eu ceva asemanator si gustul e super. Trebuie vointa de fier aici ca pot sa consum cantitati industriale 🙂

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: Toscana

Cu bazaarul in vacanta: Londra

Mai multe calatorii →

Deserturi

Briose in dar :)

Tarta cu mere si sos de caramel de post

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Shakshuka

Porridge cu alune de padure si cacao

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Pasta de fasole alba si ardei copti

Cauliflower toasts (sandvisuri calde cu conopida)

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

chiftelute de curcan

Chiftelute de curcan

Chiftele cu pesto in sos de rosii

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2022 · Taste Bazaar ·