• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact

Ce-am facut dintr-un somon intreg: partea a II a: crema de branza cu somon

02/06/2012 By Andreea 1 Comment

Am ramas cam in urma cu povestirile, dar ma apuc acum sa recuperez :). Intre timp s-a intamplat o prea frumoasa vacanta la Barcelona, cu multe bunatati, despre care va voi povesti in curand, insa acum va zic pe scurt ce-am mai facut eu din somonul ala “gigant” :).
Dupa ce am facut supa de peste pentru bisque, am ramas cu ceva carnita fiarta printre oasele coloanei vertebrale a somonului, pe care n-am vrut sa o arunc. Asa ca am curatat-o atent, am maruntit-o si am transformat-o in aceasta pasta din crema de branza cu somon.
Daca va mai amintiti de terina de somon, treaba sta cam la fel, dar mult eficientizata.
Am mixat cu blenderul o cutie de crema de branza de 250 gr (eu folosesc Tartina) cu 150 ml de iaurt grecesc (Olympus) in care am mai pus sare, putin piper, o lingurita de hrean ras (in otet), o lingura de zeama de lamaie si o mana de patrunjel taiat fin. Am adaugat si somonul fiert si a fost gata.

crema-de-branza-cu-somon

Imi place sa mananc crema asta cu lipie sau pe felii de paine prajita la micul dejun.

Save

Articole asemanatoare:

  • Terina de somonTerina de somon
  • Salmon bites (somon glazurat cu sos de soia și miere)Salmon bites (somon glazurat cu sos de soia și miere)
  • Tocana de peste si crevetiTocana de peste si creveti
  • Chiftelute de somon si quinoaChiftelute de somon si quinoa

Filed Under: aperitive, peste & fructe de mare Tagged With: gustare, mic-dejun, peste, somon

Previous Post: « Ce-am facut dintr-un somon intreg, partea I: Bisque de somon
Next Post: Natural Cuisine – Taitei de hrisca cu ciuperci si sos de caju si busuioc (fara gluten) »

Reader Interactions

Comments

  1. The Wandering Oltean says

    06/06/2012 at 4:15 am

    Deliciu!… Fac si eu ceva asemanator si gustul e super. Trebuie vointa de fier aici ca pot sa consum cantitati industriale 🙂

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: Londra

Excursie in Franta

Mai multe calatorii →

Deserturi

Prajitura cu afine

Tarta cu unt de arahide si ciocolata (vegana si fara gluten)

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Pancakes din banane si ou

Granola sau muesli copt :)

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Ouă vopsite natural

Biscuiți cu parmezan și mac

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Curry cu năut și cartofi dulci

Tartă cu praz și ciuperci

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2023 · Taste Bazaar ·