• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • desert
    • bauturi
  • travel
  • Despre
  • Contact

Pizza cu aluat fara framantare

03/02/2018 By Andreea 8 Comments

Am facut pizza dupa multe retete de-a lungul timpului. Cu drojdie uscata, cu maia sau cu drojdie proaspata, cu zahar sau cu ulei de masline in aluat, cu faina integrala sau faina de porumb. Mai tarziu am aflat ca pentru un aluat de pizza traditional e nevoie doar de faina, apa si drojdie. De cativa ani am facut aluat doar din aceste ingrediente, dar niciodata nu am incercat sa fac pizza cu aluat fara framantare. Reteta aceasta m-a surprins nu doar pentru ca nu trebuie sa depui efort, dar si pentru ca cere foarte putina drojdie. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa pregatesti aluatul cu minim o zi inainte de a face pizza, pentru ca trebuie sa stea multe ore la dospit, atat la temperatura camerei, cat si in frigider. Dar rezultatul merita asteptarea.

Cand am mancat pentru prima oara pizza in Italia, am avut o revelatie. Multi ani nu am stiut ce inseamna o pizza buna. Mancam tot felul de variante de la firmele de delivery sau in restaurante care aveau de toate in meniu, de la sarmale la pizza si paste. Cred ca e inutil sa precizez ca imaginea despre acest fel de mancare era destul de mult deformata. Pizza ideala are blatul subtire, cu margini crocante si aerate, are un sos de rosii aromat cu oregano si niste mozzarella de buna calitate. Anul trecut, in vacanta din Napoli, am mancat cea mai buna pizza la Antica pizzeria da Michele, unde aveau doar doua sortimente: margherita si marinara. O coceau intr-un cuptor cu lemne, doar cateva minute si iesea perfect.

Acum imi este foarte greu sa mai comand pizza la un restaurant pentru ca stiu ca primesc o bucata uscata de blat, cu niste ingrediente fade, care nu au nicio legatura cu pizza. In Bucuresti am mancat pizza asemanatoare cu cea din Napoli doar la Camionetta. Am citit ca ar mai fi cateva locuri care merita vizitate, insa nu am ajuns inca. Daca aveti recomandari, le astept in comentarii.

Pana sa ajung in oras sa mananc pizza, mi se face destul de des pofta atunci cand sunt acasa, mai ales in weekend. E prima idee care imi vine in minte cand vreau sa fac ceva cu care sa ne rasfatam sau atunci cand am musafiri, asa ca am avut ocazia sa exersez tot felul de retete de aluat de pizza. La cel fara framantare am ajuns printr-un Insta Story al celor de la Food52 si m-a intrigat faptul ca are doar un (!!!) gram de drojdie la 500 de grame de faina. Niciodata n-am lucrat cu cantitate asa mica de drojdie, insa mi s-a parut ca merita incercat.

Fata de alte aluaturi, acesta s-a modelat foarte usor. Nu a fost foarte lipicios, nu s-a rupt si am putut sa ii dau o forma rotunda, cu margini usor mai groase, care au devenit crocante in exterior si pufoase in interior.

Topping-urile pe care le folosesc sunt destul de simple. In general ma opresc la mozzarella, prosciutto sau bacon, cateva felii de ciuperci si bucatele de ardei copt. O descoperire interesanta a fost ca langa pizza merge numai bine o salata proaspata din frunze de spanac sau rucola, cateva rosii cherry si un dressing cu ulei de masline si otet balsamic. Stiu ca suna ciudat, insa merita sa incercati macar o data.


Pizza cu aluat fara framantare
 
Print
Timp de preparare
20 mins
Timp de gatire
10 mins
Timp total
30 mins
 
Portii: 3
Ingrediente
Aluat
  • 500 gr faina de paine (650)
  • 1 gram de drojdie uscata
  • 16 gr de sare
  • 350 gr de apa
Sos
  • 200 ml sos de rosii mai dens/ passata
  • 2 linguri de ulei de masline
  • ½ lingurita de sare
  • ½ lingurita de oregano uscat
  • ¼ lingurita de busuioc uscat
Topping-uri
  • 3 bile de mozzarella (aprox. 100 gr buc)
  • bacon, prosciutto cotto, chorizo (optional)
  • ciuperci, ardei gras, dovlecei (optional)
Preparare
  1. Pune faina, drojdia si sarea intr-un castron. Amesteca-le usor.
  2. Toarna apa peste faina si amesteca pana se omogenizeaza aluatul.
  3. Acopera castronul cu o folie alimentara si lasa-l la temperatura camerei pana cand creste un pic mai mult decat dublul cantitatii initiale. La mine a durat cam 8 ore, dar depinde de temperatura din camera.
  4. Cand aluatul a crescut, baga castronul in frigider pentru minim 8 ore. Eu l-am tinut 20. Il poti tine maxim 72 de ore.
  5. Scoate aluatul din frigider, imparte-l in 3 parti egale si formeaza 3 bile. Acopera-le cu un prosop textil umed si lasa-le sa mai creasca inca 2-3 ore.
  6. Inainte de a face pizza, incalzeste cuptorul la 250 de grade. Daca cuptorul e electric, seteaza-l pe programul "caldura sus jos". Daca ai o piatra de copt, bag-o in cuptor in timp ce acesta se preicalzeste. Alternativ, introdu o tava de cuptor cu 10 minute inainte sa coci pizza.
  7. Taie ingredientele pentru topping-uri. Taie mozzarella in 3-4 bucati groase. Carnea sau legumele trebuie sa fie foarte subtiri.
  8. Infaineaza-ti palmele si formeaza un disc de aluat. Aseaza discul pe un tocator de lemn, peste care ai pus o bucata de hartie de copt. Mai intinde aluatul pana la grosimea dorita, pastrand marginile un pic mai groase. Ai grija ca aluatul sa pastreze bule de aer, nu apasa foarte tare.
  9. Pune cateva linguri de sos peste aluat si intinde-l bine. Nu exagera cu sosul, va umezi blatul mai mult decat trebuie.
  10. Aseaza mozzarella si apoi restul ingredientelor.
  11. Cu ajutorul tocatorului, transfera pizza pe piatra de copt sau pe tava.
  12. Coace pizza timp de 10 minute, pana cand marginile aluatului devin rumene.
3.5.3228

 

Articole asemanatoare:

  • Pizza cu tahini si vinetePizza cu tahini si vinete
  • La cererea cititorilor: pizza cu faina de porumbLa cererea cititorilor: pizza cu faina de porumb
  • Tagliatelle de casa cu sos alb si sparanghelTagliatelle de casa cu sos alb si sparanghel
  • Cartofi prajiti la cuptorCartofi prajiti la cuptor

Filed Under: fel principal, retete Tagged With: aluat fara framantare, pizza

Previous Post: « Orez cu lapte si piersici caramelizate si o confesiune
Next Post: Pasta de macrou afumat »

Reader Interactions

Comments

  1. costin says

    10/02/2018 at 12:03 pm

    Buna Andreea,

    Foarte buna reteta pentru pizza. Poti recomanda o piatra de cuptor si de unde se poate cumpara? Inteleg ca cele de la magazinele de bricolaj ar fi tratate si nerecomandate pentru gatit. Am gasit Baking stone – Cordierite pe amazon, dar in Romania ?

    Multumesc.

    Reply
    • Andreea says

      22/02/2018 at 1:43 pm

      Buna, Costin! Multumesc. Eu am doua pietre de copt. Sunt bucati de granit de aprox. 2 cm grosime, cumparate din Valea Cascadelor. Deci, probabil sunt asemanatoare cu ce gasesti in magazinele de bricolaj. Eu nu stiu nimic despre faptul ca ar fi tratate. La o scurta cautare pe Google, am gasit un articol la piatraonline despre gatitul pe piatra. De aici deduc ca au anumite pietre care s-ar putea folosi si pentru asta. Cred ca poti cere mai multe detalii la ei. De asemenea, vad ca la Emag mai au cateva optiuni de pietre pentru pizza.

      Reply
  2. Dana says

    13/11/2019 at 7:05 pm

    Buna ziua
    E o reteta grozava, foarte asemanatoare cu cea pe care o fac eu, dupa multe incercari si cercetari…
    As avea o intrebare: ce fel de faina folositi din moment ce se pun la aluat 350 g de apa? Am folosit si eu tip 650 produsa de diferite firme dar trebuie totdeauna sa folosesc mai putina apa, altfel aluatul e prea moale si nu se poate modela.
    Multumesc.

    Reply
    • Andreea says

      13/11/2019 at 10:06 pm

      Buna, Dana,
      Cel mai des am folosit faina Backsai sau Csaladi, luate din Metro sau din Selgros. Ideea e ca acest aluat este destul de hidratat si trebuie sa lucrezi cu el cu rapiditate si mai multa faina cand ii dai forma. Ca pizza sa iasa aerata, trebuie sa incerci sa pastrezi cat mai mult hidratarea initiala. Faina trebuie sa aiba un procent cat mai ridicat de proteine, ca aluatul sa se comporte cat mai bine si la un procent mare al hidratarii.

      Reply
      • Dana says

        14/11/2019 at 1:38 pm

        Multumesc!

        Reply
        • Dana says

          17/11/2019 at 4:33 pm

          Am fost la Selgros si am vazut ca faina Backsai are 9.8% proteina. E suficient de mare acest procent pentru a obtine hidratarea din reteta? Au punga de 5 kg si nu as vrea sa risc. Am mai incercat cu alte tipuri de faina cu acest procent de proteine si nu am obtinut alutul dorit.
          Multumesc.

          Reply
  3. Bordeianu Maria says

    25/11/2019 at 12:16 am

    Bună, cam cât înseamnă 1g de drojdie, că nu văd cum aș putea să o cântăresc?

    Reply
    • Andreea says

      14/12/2019 at 10:52 pm

      daca ai un plic de 10 grame, de exemplu, il poti imparti in 10 parti, cu un cutit.

      Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Gaseste mai multa inspiratie pe contul de Instagram

Cornulețe fragede cu magiun pentru ziua asta ploi Cornulețe fragede cu magiun pentru ziua asta ploioasă și înnorată.
Am făcut ieri aluatul, iar azi le-am pregătit și le-am copt împreună cu Petra. Le-am umplut cu magiun de prune, magiun de mere și nuci măcinate.
Rețeta este baby friendly (nu are zahăr) și o găsiți în IGTV și pe blog. Eu am făcut jumătate din cantitatea din rețetă și au ieșit 24 de bucăți.
.
.
.
.
.
.
#simpledessert #nosugar #nosugardessert #babyfriendly #comfortfood #homemade #easybaking #cookandtell #inmykitchen #myopenkitchen #shareyourtable #f52grams
Salatele clasice nu sunt chiar preferatele mele, d Salatele clasice nu sunt chiar preferatele mele, dar cum anul trecut mi-am propus să mâncăm mai multe legume, am intrat într-o fază de căutare a unor rețete de salată ceva mai deosebite, "with a twist", cum s-ar zice. Așa am ajuns la mult iubitele salate cu gulie și sfeclă și la cea cu nuci și clementine, care sunt deja vedete pe masa noastră.
Într-una din zilele trecute căutam o idee de prânz rapid, lejer, dar care să fie totuși consistent și să ne țină de foame. Așa am ajuns să pregătesc o salată cu grâu spelta, porumb, roșii cherry și feta, care ne-a surprins tare plăcut. Am mâncat toți trei de am lins farfuriile 🙈.
După cum spuneam, am vrut să nu dureze prea mult pregătirea prânzului, așa că am apelat la rezervele mele de conserve din cămară și am folosit grâu spelta și porumb de la @daucy_ro. 

Ce am pus în salată : o conservă de grâu spelta, 100 gr porumb bio de la borcan, un avocado, 200 gr de roșii cherry, o ceapă verde și 100 gr de brânză feta.

Roșiile cherry le-am tăiat în două, le-am uns cu ulei de măsline, le-am presărat cu sare și piper și le-am copt 30 de minute la 190 de grade.
Am pregătit un dressing din 2 linguri de ulei de măsline, sucul de la jumătate de lămâie, jumătate de linguriță de sare și piper.
Am pus într-un bol grâul, porumbul, avocado tăiat cuburi, apoi roșiile coapte. Le-am stropit cu dressing-ul, apoi am pus brânza feta sfărâmată și ceapă verde tocată și le-am amestecat.

Dacă doriți o variantă de post, puteți renunța la feta  sau puteți folosi o brânză vegetală.

[AD]

#retetebuneacasa #daucy #salad #spelt #corn #cherrytomatoes #feta #grainsalad #inmykitchen #hereismyfood #vegetarian
Am văzut săptămâna trecută în Stories la @de Am văzut săptămâna trecută în Stories la @deliciouslyella un fel de mâncare care mi-a atras Instant atenția pentru că din descrierea ei îmi părea o combinație tare bună. Orzo cu broccoli, zucchini, mazăre, spanac și pesto, servit cu semințe de floarea soarelui.
Azi am adunat ingredientele și am pregătit rețeta și mi s-a confirmat bănuiala: este delicios. Se pregătește super ușor, e un "one pot meal" și e gata în 20 de minute.
Mie mi s-a părut super gustos și o modalitate perfectă de a mânca mai multe legume. Ce m-a surprins a fost că și Petrei i-a plăcut atât de mult încât a mâncat toată porția. 
Clar intră pe lista de favorite și o să încerc și cu alte legume. 

Ce aș mai menționa este că orzo-ul meu s-a gătit în aprox. 12 minute și pentru că legumele au fost puse odată cu el la fiert, cred că au fiert un pic prea mult. Data viitoare aș pune orzo prima dată în oală și după 2 minute aș adăuga legumele, ca să rămână un pic mai al dente.

Ingrediente (aprox. 4 porții)
200 gr orzo 
200 gr broccoli
200 gr zucchini 
150 gr mazăre congelată 
100 gr spanac proaspăt sau 50 gr spanac congelat 
2 linguri generoase de pesto de busuioc 
parmezan pentru servit

Se pun la fiert 1,5 litri de apă (eu am fiert în fierbator).
Broccoli și zucchini se taie în bucăți medii. 
Într-o oală se pune orzo, broccoli, zucchini și mazărea congelată. Se pune oala pe foc și se toarnă apa fiartă în ea.
Se adaugă și puțină sare și se lasă la fiert 10-12 minute, până când se gătește orzo. Se mai amestecă din când în când (orzo-ul meu a avut tendința să se adune, așa că îl mai desprindeam amestecând).

Într-o tigaie fără ulei se prăjesc 20-30 gr de semințe de floarea soarelui.
Se scurge apa în care au fiert legumele și orzo, păstrând în oală în jur de 100 ml. Puteți să păstrați din apa scursă încă o ceașcă în plus, dacă vreți să mai ajustați cremozitatea.
Se adaugă pesto-ul și se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește cu semințele prăjite și cu fâșii de parmezan.
.
.
.
.
.
#orzo #broccoli #zucchini #peas #spinach #pesto #greenfood #vegetables #vegetarian #eatrealfood #quickrecipes #inmykitchen #hereismyfood
Una din rezoluțiile mele culinare de anul acesta Una din rezoluțiile mele culinare de anul acesta este să experimentez mai multe rețete cu maia. Ieri am făcut o focaccia cu maia care a ieșit genial. Efortul a fost minim, pentru că aluatul se pregătește fără frământare, însă a trebuit să am ceva răbdare, căci a dospit vreo 10 ore.
Am făcut aluatul dimineață și l-am copt la cină.
Eu am folosit un mix de făinuri, pentru că așa am avut, dar puteți folosi un singur tip de făină. Ideal e să fie o făină de pâine, rezistentă la o hidratare mai mare.

Ingrediente:

380 apa
60 gr maia hranita 1:1:1 (la punctul maxim de fermentare)
500 gr făină albă de pâine (eu am folosit 150 gr făină 480 de la Harmopan și 350 gr făină Manitoba Caputo)
9 sare

Într-un bol mare am amestecat apa cu maiaua, apoi am adăugat făina și sarea. Am amestecat cu mâna până s-a omogenizat aluatul. Am acoperit bolul și am lăsat aluatul să dospească la temperatura camerei (22-23 de grade).
După 15 minute am făcut un set de întinderi și împăturiri (stretch and folds) direct în vas.
După alte 30 de minute am repetat aceleași împăturiri.
Am acoperit iar bolul și l-am lăsat la temperatura camerei încă 7 ore.
Am pus într-o tavă o bucată de hârtie de copt, pe care am uns-o cu o lingură de ulei de măsline.
Am turnat o lingură de ulei și pe deasupra aluatului, l-am uns peste tot, apoi am acoperit tava cu o folie alimentară și am lăsat aluatul din nou la dospit o oră jumătate la o temperatură mai mare (aprox. 25 de grade).
Cu vreo 20 de minute înainte de a fi gata aluatul, am preîncălzit cuptorul la 220 de grade.
Am mai turnat o lingură de ulei peste aluat și l-am uns bine peste tot. Am întins aluatul în tavă și l-am împuns cu degetele, astfel încât să se creeze niște adâncituri.
Am pus deasupra aluatului niște roșii cherry tăiate în două, măsline verzi, pesto de fistic și fulgi de sare Maldon. Eu doar asta am avut, dar puteți să mai puneți rozmarin, busuioc, căței de usturoi.
Am băgat tava în cuptor pentru 25 de minute.
Noi am mâncat focaccia cu o salată cu nuci și clementine, cu niște mozzarella. Dacă rămâne, se păstrează bine învelită în folie alimentară, la temperatura camerei. A doua zi puteți face niște sandvișuri delicioase cu mozzarella și prosciutto.
Prânzul de azi: pulpe de pui cu sos de muștar ș Prânzul de azi: pulpe de pui cu sos de muștar și miere, cartofi dulci la cuptor și salată de varză roșie.
Pentru sosul de muștar am amestecat 3 linguri de muștar cu o lingură de ulei de măsline, o lingură de miere, o linguriță de oțet, o linguriță de rozmarin uscat, jumătate de linguriță de usturoi granulat, sare și piper. Am întins sosul pe toată suprafața pulpelor, le-am așezat într-o tavă unsă cu puțin ulei și le-am copt cam 45 de minute la 180 de grade.
.
.
.
.
.
#chicken #honeymustard #honeymustardchicken #sweetpotato #redcabbage #lunch #hereismyfood #inmykitchen #myopenkitchen #shareyourtable #goodmoodfood
Era ora 00:08 când am făcut poza asta, după ce Era ora 00:08 când am făcut poza asta, după ce am stat pe întuneric în bucătărie să ne uităm la artificii. Am ciocnit un pahar de prosecco, apoi am scos tarta cu lime din frigider și pentru că mi-a plăcut tare mult cum a ieșit, l-am rugat pe @madagrecu să-mi facă o poză cu ea. N-aveam ținută festivă și nici n-aveam coafura aranjată, dar eram liniștită și încrezătoare că vom avea un an bun, așa că m-am gândit să împărtășesc și cu voi această imagine.
Vă doresc un an liniștit, să fiți sănătoși și să vă bucurați de tot ce aveți. Vă mulțumesc că sunteți aici și că îmi dedicați și mie puțin din timpul vostru. Înseamnă tare mult pentru mine ❤️.

P.S. Rețeta tartei cu lime și lapte și o găsiți la @prajiturela.
.
.
.
.
.
#happynewyear #livethelittlethings #thehappynow #mytinyatlas
Dacă și voi petreceți Revelionul acasă, am pen Dacă și voi petreceți Revelionul acasă, am pentru voi o idee de desert festiv cu care să vă răsfățați. Un parfait cu straturi de brownie, mousse de ciocolată  și vișine, un vis dulce amărui numai bun de savurat în ultima zi din an.

Alături de @heidi.chocolate, vă invităm să pregătiți acest desert și să publicați în feed o poză cu el (în care să apară și ciocolata Heidi 75) până pe 5 ianuarie și puteți câștiga un voucher de 1000 de lei la @kitchenshopromania. În postare e necesar să dați tag @heidi.chocolate pe imagine, iar în text să includeți #HeidiToCook. Dacă doriți, îmi puteți da și mie tag să vă admir creațiile ❤️ 🍫.

Eu am făcut un blat de brownie pentru a-l așeza în straturile parfait-ului, iar rețeta lui o veți găsi în Highlights. Dacă nu aveți timp sa îl  pregătiți, puteți folosi biscuiți digestivi, cu ciocolată sau Speculoos (200 gr).

Ingrediente (4 porții)

70 gr zahăr
4 ouă 
160 ciocolată Heidi 75 tocată mărunt
2 linguri cacao
o lingură de cafea instant 
o lingură de unt 
300 ml smântână lichidă rece

200 gr vișine congelate (sau din compot)
o lingură de zahăr 
50 gr migdale măcinate 

Vișinele congelate se pun într-o oală împreună cu o lingură de zahăr și se fierb 15 minute.

Se pun într-un castron termorezistent ouăle și zahărul și se așază la bain marie. Se amestecă în continuu cu un tel timp de 8 minute până când se formează o cremă spumoasă.
Castronul se ia de pe foc și se adaugă în el ciocolata tocată, cacaoa, cafeaua instant și untul și se amestecă până se omogenizează. Se lasă la răcit 10 minute.
Se mixează 300 ml smântână până se întărește. Se pune o treime din smântâna bătută în crema de ciocolată și se încorporează cu mișcări ușoare. Se adaugă și restul de smântână și se amestecă până la omogenizare.
Se fărâmițează blatul de brownie/ biscuiții într-un bol. Se toarnă deasupra zeama de la vișinele fierte (sau 50 ml de compot) și se amestecă.
Într-un pahar se așază 3 linguri de firimituri de brownie/ biscuiți, o lingură de migdale, apoi 3 linguri de mousse. Se pun câteva vișine, apoi iar 3 linguri de mousse. Se repetă așezarea straturilor. Paharele se țin la frigider minimum o oră. Se decorează paharele cu frișcă și fulgi de ciocolată.
AD
Vă povesteam acum câteva zile că am pus în Vă povesteam acum câteva zile că am pus în meniul de Crăciun și o salată cu nuci și clementine pe care o descoperisem pe @delish. Mi se păruse o combinație interesantă de gusturi și texturi, numai bună să aducă ceva prospețime și culoare pe masa festivă. 
N-am reușit să o pregătesc de Crăciun, dar am făcut-o aseară și ne-am plăcut atât de mult încât am făcut-o din nou și azi. 
Ieri am mâncat-o alături de o pastă de morcovi copți cu năut și migdale, iar în seara aceasta alături de cartofi dulci copți cu bacon. A mers super bine în ambele variante.
Vă las mai jos rețeta pe care eu am adaptat-o puțin.

Ingrediente 
80 gr mix de frunze verzi (baby spanac, rucola, fetică)
3 clementine 
60 gr miez de nucă 
20 gr merișoare
50 gr brânză maturată (se poate folosi parmezan sau cheddar)

Pentru dressing
2 linguri de oțet balsamic 
2 linguri de ulei de măsline 
o lingură de suc de clementine 
o linguriță de miere
o linguriță de muștar 
1/2 linguriță sare
piper

Se prăjesc nucile într-o tigaie, fără ulei.
Într-un borcan mic se pun ingredientele pentru dressing, se fixează capacul și se agită puternic câteva secunde pentru a se omogeniza.
Într-un bol se așază frunzele verzi și peste ele se toarnă 3/4 din dressing. Se amestecă bine.
Clementinele se curăță de coajă și se feliază. Se așază peste frunze. Se pun nucile prăjite, merișoarele, iar brânza se rade pe deasupra cu un curățător de legume. 
La fina se toarnă și restul de dressing.
.
.
.
.
.
#salad #clementine #clementinesalad #walnuts #hereismyfood #inmykitchen #vegetarianfood #eatrealfood #mykitchenstories
În Ajun am gătit, am făcut cozonaci cu Petra În Ajun am gătit, am făcut cozonaci cu Petra și am împachetat cadouri până târziu. Ieri am desfăcut cadouri, am stat în pijamale toată ziua, ne-am jucat, am mâncat ceva bun la cină și ne-am uitat la artificii pe geam. 
Au fost niște zile frumoase și liniștite în trei, la noi acasă ✨.
Sper că nu e târziu să vă urăm sărbători frumoase, liniștite, cu tihnă și mici bucurii care să vă aducă zâmbete și armonie.
Follow @tastebazaar on Instagram

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: Toscana

Cu bazaarul in vacanta: Londra

Mai multe calatorii →

Deserturi

Fudge cu nuci si marshmallows

Prajitura cu portocale rosii la aniversare

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Oua jumari cu rosii si branza

Shakshuka

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Salata cu nuci si clementine

Salata turceasca de morcovi cu iaurt

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Salata cu grau spelta, porumb si rosii coapte

Chilli con carne

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2021 · Taste Bazaar ·