• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • desert
    • bauturi
  • travel
  • Despre
  • Contact

Inghetata de banane cu unt de arahide

17/08/2013 By Andreea 2 Comments

Mi-a luat ceva timp sa ma dezmortesc si sa ma aventurez din nou pe aici.

Am trecut printr-o perioada incarcata, agitata, plina de drumuri, schimbari si decizii. Acum m-am mai linistit, dar Doamne, ce-a trecut timpul…Ma uit in calendar, ma uit de cand n-am mai scris ceva si tot ce pot sa spun e ca timpul trece repede cand te distrezi :).

Ce-i drept, nici n-am mesterit ceva spectaculos prin bucatarie, am tinut-o numai in salate, supe si ocazional cate un hummus si niste paste. Nici macar de aparatul de fotografiat nu m-am mai apropiat, asa ca am avut un soc zilele trecute cand nu mai stiam exact cum trebuie sa setez trepiedul. Da…e atat de grav. Dar gata, sa zicem ca mi-am revenit.
Si ca sa nu ma suprasolicit din prima, azi va aduc o reteta mai veche, reeditata si imbogatita. E vorba de cea mai simpla inghetata din lume, inghetata de banane, de data asta cu putin unt de arahide.
Untul de arahide nu mi-a placut intotdeauna, insa cand l-am descoperit pe cel de la Mega Image (marca proprie), am inceput sa ii dau de gust si nu m-am mai oprit din mancat. Iar combinatia mea preferata este paine cu unt de arahide si feliute de banana pe deasupra.
Si uite asa mi-a venit intr-o zi ideea sa fac o inghetata de banane cu unt de arahide. Fara paine, totusi :).
 fursecuri de ovaz cu banane
Si am procedat ca prima data. Am congelat 3 banane (taiate in felii subtiri), le-am scos la temperatura camerei 10 minute, le-am mixat bine in robot si am adaugat si doua linguri de unt de arahide.
Buna, racoritoare, de post si cu putine calorii. Dar mai ales e la indemana oricand.
 fursecuri de ovaz cu banane-2
Cu ocazia asta va recomand calduros sa nu pierdeti ocazia de a castiga o masina de inghetata super cool de la Catalina, care nu vrea decat sa ii trimiteti o reteta deosebita de inghetata si niste poze dragute. Aveti ocazia sa publicati reteta si in VEG, o minunatie de revista facuta cu drag si pasiune de Andie, cea multi-talentata.
Alaturi de Catalina si Andie, ma bucur sa fiu si eu in juriul care va analiza fiecare reteta inscrisa in concurs si abia astept sa vad ce idei aveti :).
Puteti participa chiar si daca nu aveti blog, dar mai bine cititi la Cata toate indicatiile :).
Bucurati-va de vara ce ne-a mai ramas si mancati inghetata! 😀
fursecuri de ovaz cu banane-3

Save

Articole asemanatoare:

  • Inghetata de ananas, mango si bananeInghetata de ananas, mango si banane
  • Rulada cu cacao si bananeRulada cu cacao si banane
  • Fursecuri de ovaz cu bananeFursecuri de ovaz cu banane
  • Brownies cu alune de padureBrownies cu alune de padure

Filed Under: desert, retete, vegan Tagged With: banane, desert, inghetata, unt de arahide

Previous Post: « Chiftele grecesti din dovlecei cu tzatziki
Next Post: Fursecuri de ovaz cu banane »

Reader Interactions

Comments

  1. Natalia says

    18/08/2013 at 11:28 am

    Ce bine arata, si pozele sunt senzationale!

    Reply
  2. Andreea says

    18/08/2013 at 12:45 pm

    Multumesc mult, Natalia!

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: Toscana

Gustul Romei

Mai multe calatorii →

Deserturi

Chocolate crinkles

Cheesecake raw cu dovleac

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Mic dejun sanatos: budinca raw de cacao

Scrambled eggs (oua cremoase)

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Pasta de fasole alba si ardei copti

Cauliflower toasts (sandvisuri calde cu conopida)

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

chiftelute de curcan

Chiftelute de curcan

Chiftele cu pesto in sos de rosii

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2022 · Taste Bazaar ·