• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact

Sandvis cald cu branza topita (grilled cheese sandwich)

17/05/2017 By Andreea Leave a Comment

Va rog sa nu va ganditi ca in acest sandvis am pus acel produs supra-procesat, care numai branza nu se poate numi. Branza topita despre care va vorbesc este chiar branza de mai multe feluri, pusa intre doua felii de paine, prajite apoi in tigaie, care se topeste pentru a crea cel mai bun sandvis din univers.

sandvis cald cu branza topita (grilled cheese sandwich)

Initial mi-am spus ca e la fel ca orice alt sandvis pe care il pui in sandwich maker, dar textura e mai crocanta, iar gustul e mai bun, datorita untului cu care se unge paine. Pe exterior! Este un sadvis special si ma bucur ca l-am incercat, pentru ca schimba imaginea diminetilor cu o gustare rece, mancata de nevoie.

sandvis-cu-branza-grilled-cheese

Acest sandvis cald cu branza topita e demn de un brunch de weekend, mai ales cand ii adaugi ingrediente precum branza albastra, brie, bacon, rosii uscate, pesto, avocado, castraveti murati, dulceata de ardei iute sau ceapa caramelizata.

sandvis-cu-branza-grilled-cheese-6

Sandvis cald cu branza topita (grilled cheese sandwich)
 
Print
Timp de preparare
5 mins
Timp de gatire
10 mins
Timp total
15 mins
 
Portii: 1
Ingrediente
  • doua felii de paine (preferabil cu maia)
  • 2 felii de mozarella
  • 30 gr cascaval ras (sau orice alta branza tare)
  • 2 rosii uscate
  • 3-4 felii de ciuperci
  • 2 felii de muschi afumat
  • cateva felii de ardei jalapeno
  • unt
Preparare
  1. Unge feliile de paine cu unt, pe ambele parti.
  2. Incinge o tigaie neaderenta.
  3. Pune o felie de paine in tigaie si aseaza pe ea mozarella, rosiile uscate, ciupercile, carnea si cascavalul ras. Acopera cu cealalta felie de paine si preseaza cu o spatula.
  4. Dupa 4-5 minute, intoarce sandvisul pe cealalta parte si prajeste-l inca 3-4 minute, pana cand se rumeneste si branza se topeste. Preseaza-l din cand in cand cu spatula, pentru a se compacta.
  5. Scoate sandvisul din tigaie si taie-l in doua, cat e cald.
3.5.3226

Save

Save

Articole asemanatoare:

  • Chec aperitivChec aperitiv
  • Camembert la cuptor cu nuci și sos de merișoareCamembert la cuptor cu nuci și sos de merișoare
  • Cauliflower toasts (sandvisuri calde cu conopida)Cauliflower toasts (sandvisuri calde cu conopida)
  • Sandvisuri calde cu tonSandvisuri calde cu ton

Filed Under: mic dejun, retete Tagged With: branza, grilled cheese, sandvis

Previous Post: « Prajitura cu pere, migdale si miere (fara gluten)
Next Post: Quiche cu sparanghel si somon »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: Londra

Milano & The Cube by Electrolux

Mai multe calatorii →

Deserturi

Mucenici moldovenești

Ciocolata de casa

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Croissant French toast

sparanghel cu oua si feta la cuptor

Sparanghel cu oua si feta la cuptor

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Biscuiți cu parmezan și mac

Chec aperitiv

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Tartă cu praz și ciuperci

Pui cu portocale și ierburi aromatice

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2023 · Taste Bazaar ·