• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact

Desert de weekend

30/10/2011 By Andreea 3 Comments

   Aseara pe la 6.30 am intrat in bucatarie sa pregatesc un cheesecake ce urma sa tina loc de tort pentru ziua de nastere a unei foarte bune prietene. Dar pentru ca nu mai facusem de mult desertul preferat al familiei , am decis sa fac doua portii :). Asa ca, dupa 30 de minute de zdrobit si blenduit, am bagat tavile in cuptor. O ora mai tarziu, erau gata. Azi, dupa cateva ore de stat la frigider, ne bucuram de desertul nostru de weekend. Ahhh, micile placeri ale vietii :)).

   Reteta e aici. Am mai adaugat si 150 de grame de mascarpone. Am folosit crema de branza Tartina si crema a iesit atat de groasa incat n-a mai fost nevoie de faina.

   Peste feliile de cheesecake am pus niste dulceata de lapte cu cafea de la Bunatati de poveste. Bun bun bun, foarte bun! :D. Voi cu ce v-ati rasfatat weekendul asta?

Articole asemanatoare:

  • Cheesecake cu dulce de leche, fistic si zmeuraCheesecake cu dulce de leche, fistic si zmeura
  • Cheesecake raw cu dovleacCheesecake raw cu dovleac
  • Mini cheesecakesMini cheesecakes
  • Cheesecake cu lavanda si ciocolata albaCheesecake cu lavanda si ciocolata alba

Filed Under: desert, retete Tagged With: cheesecake, desert

Previous Post: « Budinca de orez cu smochine
Next Post: Cina cu Electrolux »

Reader Interactions

Comments

  1. Antonina says

    31/10/2011 at 10:42 am

    Delicios arata!! sa va fie de bine!

    Reply
  2. Veronica Taranu says

    31/12/2011 at 4:27 pm

    Multumesc, Andreea!
    In primul rand, eu nu gatesc..aproape niciodata. Bine, fie, f f rar, desi am un sot gurmand si f f f pofticios. Cu toate astea, site-ul tau m-a convins sa incerc, pt ca e captivant, cu poze f frumoase, scris intr-o maniera calda si foarte apropiata.
    Prin urmare de joi m-am apucat de gatit…si nu m-am mai oprit! In fiecare zi am facut cate o prajitura! Am facut cheesecake, budinca cu si in lamaie, ba chiar am adaptat reteta ta de briose, in sensul ca nu avem forme si am asezat aluatul in forma de tort, am adaugat stafide si am ornat totul cu bezea. Toti invitatii care s-au perindat prin casa mea zilele astea au ramas uimiti, totul s-a mancat imediat. Am mai incercat si o asa zisa prajitura inteligenta, de pe alt site, dar nu mi-a iesit, deci , cu siguranta, e numai vina lor! :)) Asa ca m-am intors la site-ul tau si am reluat cautarile pentru urmatoarea reteta!
    Prin urmare, Multumesc Andreea!:)

    Reply
  3. Andreea says

    04/01/2012 at 9:16 pm

    Vero, comentariul tau m-a emotionat :). ma bucur mult ca te ajuta retetele mele. scopul chiar asta este, sa fie accesibile cat mai multor persoane si sa te convinga ca merita sa incerci mai multe :).
    spor la bucatarit si sa aud de cat mai multe ‘experimente’ reusite 🙂

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Excursie in Franta

Cu bazaarul in vacanta: prin Atena

Mai multe calatorii →

Deserturi

Prajitura cu migdale si sirop de portocale rosii

Prajitura rasturnata cu piersici

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Oua jumari cu rosii si branza

Frittata cu legume si feta

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Biscuiți cu parmezan și mac

Chec aperitiv

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Pui cu portocale și ierburi aromatice

Pui cacciatore cu dovleac

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2023 · Taste Bazaar ·