Cred ca am citit, de un an incoace, fiecare povestire despre cinele organizate de Electrolux la Club Cortina din Corbeanca, si de fiecare data i-am invidiat pe cei invitati. Sincer, visam in secret ca intr-o zi sa ma cheme si pe mine cineva la evenimentul asta. Macar sa spal vasele :P. Pentru ca atat de frumos povestea fiecare blogger invitat (puteti vedea la Lavinia, Bogdan, Ana, Antonina, Elena, Florin, Mazi, Deli), incat imi si imaginam atmosfera calda, oamenii foarte prietenosi si mancarea delicioasa de care as fi vrut sa ma bucur si eu.
Si cand ma asteptam mai putin (asta e secretul, nu? :P), a venit mailul care mi-a indeplinit dorinta :). Roxana de la GollinHarris m-a invitat la evenimentul lunii octombrie, care urma sa aiba in prim plan dovleacul :).
Adica fiecare blogger invitat trebuia sa gateasca ceva cu dovleac. Poate prea mult dovleac pentru o cina? La asta ma gandeam si eu initial, insa n-a fost deloc asa. Aromele si combinatiile au fost atat de diferite si de armonios combinate, incat nimic nu a fost prea mult.
M-am bucurat sa le am alaturi pe fetele de la Kiss the cook (Ana si Catalina) si pe Marcel Iorga, niste bloggeri foarte pasionati si priceputi care ne-au pregatit supa thailandeza de dovleac (Marcel), dovleac glasat cu otet balsamic si nuci (Ana) si tarta cu dovleac (Catalina). Eu am ales sa fac un risotto cu dovleac, castane, salvie si bacon (o reteta a lui Jamie).
A fost ca la restaurant! Toate preparatele au fost delicioase iar masa a fost foarte frumos aranjata de fetele de la GollinHarris (Roxana, Monica, Alexandra, Alina) care sunt cele mai dragute fete din lume si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Multumesc mult, fetelor!
Nu ne-a lipsit nimic. Cum am ajuns acolo ne asteptau deja masutele cu ingrediente si toata aparatura Electrolux, necesara sa preparam bunatatile. Tot procesul de gatit s-a desfasurat simplu si rapid si am fost foarte relaxata pentru ca la cuptoarele si plitele electrice stii exact cum si ce setezi, astfel incat sa nu fie necesar sa deschizi usa cuptorului din 5 in 5 minute sa vezi daca s-a copt dovleacul sau sa astepti apa sa fiarba minute bune, pentru ca pana si apa fierbe mai repede pe plitele astea :).
In concluzie, eu la casa mea de om mare (pe care sper sa o detin curand) voi instala in primul rand un astfel de cuptor electric.
Le multumesc si lui Carmen si lui Mugur care ne-au asigurat suportul tehnic dar si invartitul in risotto cand eu deja ametisem :P.
Am avut norocul ca alturi de noi sa fie si Radu Dumitrescu, care a facut niste fotografii foarte frumoase, multe dintre cele postate aici.
Foarte mult mi-a placut la cina, dar si mai mult mi-a placut de oamenii pe care i-am cunoscut. Eu chiar m-am simtit ca intre prieteni si tare mult mi-ar placea sa repetam experienta.
Antonina says
DElicioasa seara !!! Ma bucur tare ca i-ai cunoscut pe oamenii aceia minunati si ca ai avut parte de o seara frumoasa! Pupici
Andreea says
Anto, si eu ma bucur mult ca i-am cunoscut si mi-ar placea ca la un eveniment de genul asta sa te cunosc si pe tine :).te pup si eu!
Bogdan says
Am mestecat si eu pentru vreo 20 minute in continuu in risotto. Mai ca am facut febra musculara. La tine a fost si mai mare provocarea, cu mai multe guri de hranit 🙂
Radu says
Într-adevăr seara a fost minunată. Mi-a făcut plăcere să fiu acolo cu voi și sper că cei de la Electrolux știu că au un proiect frumos.
Risotto-ul a fost foarte bun, iar semințele de dovleac proaspăt scoase din cuptor au fost atracția serii 🙂
Andreea says
@Bogdan sa stii ca am facut o oala mare de risotto dar s-a mancat doar jumate, pentru ca era foarte multa mancare. si noroc ca m-a mai ajutat Carmen cu amestecatul 🙂 ca altfel chiar faceam febra musculara 😛
@Radu prezenta ta a fost foarte apreciata si de noi, ar trebui sa vii mereu ca si fotograf oficial :). iar semintele au fost cel mai complicat preparat, asa ca ma bucur ca ti-au placut 😀
Ana says
buna, eu as vrea reteta de risotto, te rog frumos. Multam fain
Andreea says
buna Ana!saptamana asta incerc sa postez si reteta de risotto.vreau sa-l refac si cu alte ingrediente si sa pun mai multe variante 🙂
Ana says
abia astept! Multumesc 🙂