• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact

Coq au vin (cocos in vin rosu)

07/05/2011 By Andreea 2 Comments

Saptamana trecuta am primit niste carne de cocos de tara si chiar daca eram incantata ca am un ingredient din care pot incerca ceva nou, eram si putin ingrijorata pentru ca nu mai gatisem cocos.

Singura reteta celebra despre care stiam era ‘coq au vin’. Dupa ce m-am documentat putin pe internet, am combinat cateva idei si am decis sa o pregatesc, mai ales ca aveam toate ingredientele necesare:

2 pulpe de cocos
1 morcov
o ceapa rosie
o ceapa alba
3 ciuperci
1 fir de usturoi verde
o lingura de ulei de masline
300 ml vin rosu sec
sare
piper

Am spalat si curatat carnea, mai ales de pielea foarte grasa si am pus-o impreuna cu restul ingredientelor intr-o oala pe care am bagat-o la cuptor cam doua ore. Se poate tine si mai mult ca sa se fragezeasca bine carnea, dar trebuie sa verificati daca mai are destul lichid in care sa fiarba (se mai poate adauga vin sau apa).

Va vine sa credeti sau nu, asta e toata reteta :). Iar mie mi-a placut .

Filed Under: fel principal, retete Tagged With: cina, legume, morcovi

Previous Post: « Lamaie umpluta cu mousse de ton
Next Post: Prajitura cu martipan »

Reader Interactions

Comments

  1. Alina---Explora Cuisine says

    08/06/2011 at 11:29 pm

    La cum arata imi vine sa mananc monitorul! Super bun!

    Reply
  2. Andreea says

    09/06/2011 at 6:53 am

    multumesc! 🙂
    e chiar foarte buna combinatia cu vinul rosu.

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: prin Atena

Din nou la Barcelona

Mai multe calatorii →

Deserturi

Tarta cu mere si sos de caramel de post

Banana bread cu discard de maia

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Oladi

Waffles dulci si sarate

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Pastă de somon

Muhammara

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Chifteluțe cu sos curry

Mâncare de cartofi

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2025 · Taste Bazaar ·