• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • desert
    • bauturi
  • travel
  • Despre
  • Contact

Tarta fara crusta cu fasole pastai si carnati

09/02/2021 By Andreea Leave a Comment

Imi plac foarte mult tartele, dar nu le pregatesc pe cat de des mi-ar placea pentru ca uneori nu am energie sa fac aluatul, sa il tin la rece, sa il intind, sa il tin iar la rece, sa il coc in orb si in final sa il coc cu umplutura. Am vazut pe net ca exista si varianta de ‘crustless quiche’, adica sa coci doar umplutra, fara sa mai faci aluatul. Mie mi-a suras ideea asta si am hotarat sa incerc si eu aceasta varianta de tarta fara crusta.

Ca sa fie tot procesul si mai rapid, dar sa am si un aport de legume, am pus in tarta o conserva de fasole verde si galbena de la d’aucy. Acest mix de fasole verde si galbena extra fina contine doar pastai intregi, apa si sub un gram de sare la 100 gr. Nu contine zahar si nici conservanti.

Tarta fara crusta se poate manca rece sau calda, simpla sau alaturi de o salata. E buna si la micul dejun si la pranz si la cina si merge si reincalzita.


Tarta fara crusta cu fasole pastai si carnati
 
Print
Timp de preparare
10 mins
Timp de gatire
35 mins
Timp total
45 mins
 
Portii: 6
Ingrediente
  • 6 oua
  • 3 linguri de faina (40 gr)
  • 150 ml lapte
  • 50 gr smantana fermentata
  • o conserva de mix de fasole verde si galbena d'aucy
  • 200 gr carnati
  • 75 gr cheddar ras
  • o lingurita de mustar
  • o ceapa verde
  • sare, piper
Preparare
  1. Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
  2. Se bat ouale, se adauga laptele, smantana si mustarul si se omogenizeaza.
  3. Se adauga faina si se amesteca bine.
  4. La final se pun sarea, piperul si ceapa verde.
  5. Se unge o tava (daca e rotunda, de aprox. 24 cm diametru, daca e dreptunghiulara, de aprox. 20 x 30 cm) cu unt sau ulei.
  6. Se pun in tava carnatii taiati felii, apoi fasolea din conserva, foarte bine scursa de apa.
  7. Se toarna in tava compozitia de oua, iar pe deasupra se presara cheddar-ul ras.
  8. Tarta se coace timp de 33-35 de minute, pana cand se rumeneste usor.
3.5.3251

*Acest articol este realizat in parteneriat cu d’aucy.

Articole asemanatoare:

  • Gnocchi cu sos de rosii si carnatiGnocchi cu sos de rosii si carnati
  • Pui cu salvie si carnatiPui cu salvie si carnati
  • Salata cu orzo, spanac si puiSalata cu orzo, spanac si pui
  • Chilli con carneChilli con carne

Filed Under: fel principal, retete Tagged With: carnati, fasole pastai

Previous Post: « Clafoutis cu visine

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Gaseste mai multa inspiratie pe contul de Instagram

Azi se împlinesc 10 ani de Taste Bazaar ✨. Sun Azi se împlinesc 10 ani de Taste Bazaar ✨. 
Sunt curioasă dacă e cineva aici care mă urmărește de acum 10 ani pe blog 😋.

Îmi amintesc cum acum 10 ani stăteam cu @madagrecu la biroul din apartamentul nostru din Militari și făceam brainstorming pentru numele blogului. Îmi venise ideea să îl numesc "bazar culinar", dar numele era deja luat de alt blog, așa că am ales până la urmă "Taste Bazaar". La vremea aceea abia apăruseră blogurile culinare la noi în țară și le citeam fascinată fiecare articol. Mi-a plăcut tare mult ideea asta de a scrie rețete dar și povești despre mâncare și mai ales vibe-ul oamenilor și evenimentelor ce se organizau cu bloggeri de food. Prima dată când am fost invitată la un eveniment în calitate de "food blogger", aproape am leșinat de emoție. Au venit foarte multe momente memorabile: am câștigat un premiu pentru cel mai bun food & travel blogger după un an de când lansasem blogul, am câștigat două concursuri ce aveau ca premii excursii la evenimente culinare din Europa, am participat la multe întâlniri și festivaluri și am cunoscut oameni minunați, dintre care mulți mi-au devenit prieteni. 
Taste Bazaar înseamnă foarte mult pentru mine, mi-a adus multe bucurii, m-a ajutat să-mi dezvolt multe skill-uri, m-a provocat, mi-a dezvăluit calități pe care nu știam că le am și îmi oferă posibilitatea să fac ceea ce îmi place. 
Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a adus acest blog, mai ales pentru comunitatea fantastică care s-a adunat în jurul acestei pagini de Instagram. Vă mulțumesc că sunteți aici, că mă încurajați și că îmi arătați în fiecare zi cât de mult înseamnă să apreciezi pe cineva și să îi transmiți asta. 

Am vrut să fac un tort dar nu am reușit azi, așa că vă las niște fudge cu marshmallows și nuci care să vă îndulcească (rețeta e pe blog). Sper ca în weekend să reușesc să fac și un tort, căci ar merita să sărbătorim cu tort o cifră așa rotundă.
.
.
.
.
.
#bloganniversary #foodblog #foodblogger #fudge #marshmallows #walnuts #nobakedessert #chocolate #chocolateoverload #sweettooth
Paste sau salată? Paste cu salată? Paste în sal Paste sau salată? Paste cu salată? Paste în salată? Salată de paste! Un fel de mâncare extrem de ușor de pregătit, dar cu un rezultat minunat: consistent, aromat, gustos.
M-am gândit să adun în același preparat cât mai multe ingrediente de la @bioup.ro și a ieșit această salată care m-a dus cu gândul la vară și la Italia.

Până duminică, 28 februarie, este activ codul de reducere Andreea15 ce oferă un discount de 15% la orice comandă de pe @bioup.ro.

Pentru 2 porții de salată de paste am folosit:

150 gr fusilli pasta Liguria
50 gr roșii uscate în ulei Bio Orto
un ardei kapia 
100 gr anghinare Bio Orto
o lingură de pesto de fistic Biobronte
2 linguri de ulei de măsline Bio Orto
o lingură de cremă de oțet balsamic Casanova
2 linguri de zeamă de lămâie 
30 gr parmezan
o linguriță de busuioc sau pătrunjel tocat

Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, în apă cu sare.
Roșiile uscate și ardeiul kapia se taie în bucăți medii.
Se pregătește un dressing din uleiul de măsline, zeama de lămâie, crema de oțet balsamic, sare și piper.
Peste pastele fierte și scurse se adaugă pesto de fistic și se amestecă bine. Se adaugă roșiile, ardeiul și anghinarea. Se toarnă dressing-ul și e amestecă totul.
Pe deasupra se pune parmezanul tăiat fâșii și frunzele tocate de busuioc sau pătrunjel.
.
.
.
.
.
#pasta #pastasalad #sundriedtomatoes #artichoke #oliveoil #hereismyfood #quicklunch #inmykitchen
Desert rapid pentru cine nu are timp sau chef de c Desert rapid pentru cine nu are timp sau chef de chestii complicate: tiramisu la pahar.

Eu am avut niște pișcoturi ramase de la tura trecută de tiramisu dar erau prea puține ca să fac o tavă, așa că m-am gândit să pregătesc pahare individuale. N-am folosit nici ouă, dar am adăugat frișcă în cremă. Toată treaba a durat 20 de minute și apoi le-am ținut la rece vreo 3 ore. 

Am făcut cam 250 ml de cafea pe care am amestecat-o cu 2 linguri de lichior de cafea și am lăsat-o la răcit.
Am bătut 200 ml de smântână lichidă, apoi am pus în ea 50 gr de zahăr și 250 gr de mascarpone și o lingură de lichior de cafea. Am mixat până s-a omogenizat crema.
Am rupt pișcoturile (100 gr) în două și le-am înmuiat rapid în cafea. 
Apoi am așezat în pahare un strat de pișcoturi, unul de cremă, niște ciocolată rasă, iar pișcoturi, iar cremă, apoi am pudrat cacao și am mai ras niște ciocolată.
Am băgat paharele la rece vreo 3 ore.
.
.
.
.
.
#tiramisu #tiramisucup #easydessert #nobakedessert #ladyfingers #mascarpone #cocoa #chocolate #inmykitchen
Am făcut din nou focaccia cu maia și concluzia m Am făcut din nou focaccia cu maia și concluzia mea din seara asta a fost că merită să ții o maia chiar și numai pentru rețeta asta pentru că iese fantastic de bună. 
În seara asta am mâncat-o la cină cu niște mezeluri italienești, mozzarella, măsline, anghinare și o salată.
A doua concluzie a serii a fost că am putea mânca asta în fiecare zi 🙈.
Rețeta de focaccia este într-o postare anterioară din feed, doar că de data asta am înjumătățit cantitățile.
.
.
.
.
.
#foccacia #sourdough #sourdoughfocaccia #italiandinner #antipasti #simpledinner #inmykitchen #hereismyfood #comfortfood
Paste super cremoase cu zucchini și sos de roși Paste super cremoase cu zucchini și  sos de roșii cu mascarpone. Ăsta a fost prânzul nostru și aceasta e o rețetă pe care o iubesc pentru că aromele și texturile se îmbină perfect.

Rețeta este pe blog.
.
.
.
.
.
.
.
#pasta #creamypasta #zucchini #mascarpone #vegetarian #lunch #comfortfood #inmykitchen #hereismyfood
Nimic nu spune "te iubesc" ca niște scrambled egg Nimic nu spune "te iubesc" ca niște scrambled eggs în care amesteci până faci febră musculară, nu?😅 Le pui pe un pat de pâine cu maia și avocado, faci și o cafea și jumătate de oră mai târziu, ai cea mai frumoasă declarație de dragoste 🙈.
Voi cu ce mic dejun v-ați început ziua asta romantică?
.
.
.
.
.
#scrambledeggs #breakfast #eggsforbreakfast #avocado #avocadotoast #cherrytomatoes #morningcoffee #valentinesbreakfast
După ce am văzut cât interes a generat clafouti După ce am văzut cât interes a generat clafoutis-ul cu vișine, m-am hotărât să postez rețeta și pe blog. 
Așa că, găsiți link-ul în bio. Acum nu mai aveți niciun motiv să nu îl faceți 😋.
.
.
.
.
.
#clafoutis #sourcherry #quickdessert #inmykitchen #hereismyfood #homemadedessert #easybaking #makeitdelicious #goodmoodfood #shareyourtable
Erau vremuri în care mergeam săptămânal în or Erau vremuri în care mergeam săptămânal în oraș să descoperim noi restaurante sau să mâncăm în locurile noastre preferate. Îmi e tare dor de vremurile alea și îmi era dor să mai pozez și să postez și mâncare făcută de alții 😄.
După muuult timp în care nu am mai mers la restaurant, azi am ajuns în oraș și am mâncat la @anikafriedchicken, un loc despre care auzisem multe lucruri bune. Eu am ales spicy caramel chicken and waffle și a fost excelent, mi-a plăcut mult combinația de gusturi și texturi. 
Mi-ar plăcea să mai merg și în alte locuri noi și să descopăr mâncare bună. Aveți ceva recomandări?
.
.
.
.
.
#friedchicken #waffle #comfortfood #bucharestrestaurants #foodofbucharest #ig_bucharest
Mic dejun de duminică : pancakes cu ricotta, fruc Mic dejun de duminică : pancakes cu ricotta, fructe și sirop de arțar 🥞.
Se spune că odată ce faci pancakes cu ricotta, nu te mai întorci la altă rețetă 😋. 
Cine le-a mai încercat?
Dacă vreți să le testați, găsiți rețeta pe blog.
.
.
.
.
.
#pancakes # ricotta #ricottapancakes #breakfast #brunch #inmykitchen #hereismyfood #myopenkitchen #shareyourtable
Follow @tastebazaar on Instagram

Cauta pe blog

Calatorii

Recomandari de vacanta – Thassos

Vacanta foodie la Londra

Mai multe calatorii →

Deserturi

Prajitura rasturnata cu piersici

Rulouri cu scortisoara, coapte a doua zi

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Porridge cu zmeura, nuci si cocos

Waffles dulci si sarate

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Salata cu nuci si clementine

Salata turceasca de morcovi cu iaurt

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Tarta fara crusta cu fasole pastai si carnati

Salata cu grau spelta, porumb si rosii coapte

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2021 · Taste Bazaar ·