• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact

Tarta fara crusta cu fasole pastai si carnati

09/02/2021 By Andreea Leave a Comment

Imi plac foarte mult tartele, dar nu le pregatesc pe cat de des mi-ar placea pentru ca uneori nu am energie sa fac aluatul, sa il tin la rece, sa il intind, sa il tin iar la rece, sa il coc in orb si in final sa il coc cu umplutura. Am vazut pe net ca exista si varianta de ‘crustless quiche’, adica sa coci doar umplutra, fara sa mai faci aluatul. Mie mi-a suras ideea asta si am hotarat sa incerc si eu aceasta varianta de tarta fara crusta.

Ca sa fie tot procesul si mai rapid, dar sa am si un aport de legume, am pus in tarta o conserva de fasole verde si galbena de la d’aucy. Acest mix de fasole verde si galbena extra fina contine doar pastai intregi, apa si sub un gram de sare la 100 gr. Nu contine zahar si nici conservanti.

Tarta fara crusta se poate manca rece sau calda, simpla sau alaturi de o salata. E buna si la micul dejun si la pranz si la cina si merge si reincalzita.


Tarta fara crusta cu fasole pastai si carnati
 
Print
Timp de preparare
10 mins
Timp de gatire
35 mins
Timp total
45 mins
 
Portii: 6
Ingrediente
  • 6 oua
  • 3 linguri de faina (40 gr)
  • 150 ml lapte
  • 50 gr smantana fermentata
  • o conserva de mix de fasole verde si galbena d'aucy
  • 200 gr carnati
  • 75 gr cheddar ras
  • o lingurita de mustar
  • o ceapa verde
  • sare, piper
Preparare
  1. Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
  2. Se bat ouale, se adauga laptele, smantana si mustarul si se omogenizeaza.
  3. Se adauga faina si se amesteca bine.
  4. La final se pun sarea, piperul si ceapa verde.
  5. Se unge o tava (daca e rotunda, de aprox. 24 cm diametru, daca e dreptunghiulara, de aprox. 20 x 30 cm) cu unt sau ulei.
  6. Se pun in tava carnatii taiati felii, apoi fasolea din conserva, foarte bine scursa de apa.
  7. Se toarna in tava compozitia de oua, iar pe deasupra se presara cheddar-ul ras.
  8. Tarta se coace timp de 33-35 de minute, pana cand se rumeneste usor.
3.5.3251

*Acest articol este realizat in parteneriat cu d’aucy.

Filed Under: fel principal, retete Tagged With: carnati, fasole pastai

Previous Post: « Clafoutis cu visine
Next Post: Quesadilla »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Vacanta foodie la Londra

Cu bazaarul in vacanta: Prin Cluj

Mai multe calatorii →

Deserturi

Prajitura cu nuci si glazura de galbenus (P)

Sorbet de rubarba si capsuni

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

sparanghel cu oua si feta la cuptor

Sparanghel cu oua si feta la cuptor

Sandvis cald cu branza topita (grilled cheese sandwich)

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Pastă de somon

Muhammara

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Cartofi dulci umpluți

Quiche rapid cu ciuperci

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2025 · Taste Bazaar ·