Tarta fara crusta cu fasole pastai si carnati
Timp de preparare
- 6 oua
- 3 linguri de faina (40 gr)
- 150 ml lapte
- 50 gr smantana fermentata
- o conserva de mix de fasole verde si galbena d'aucy
- 200 gr carnati
- 75 gr cheddar ras
- o lingurita de mustar
- o ceapa verde
- sare, piper
- Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
- Se bat ouale, se adauga laptele, smantana si mustarul si se omogenizeaza.
- Se adauga faina si se amesteca bine.
- La final se pun sarea, piperul si ceapa verde.
- Se unge o tava (daca e rotunda, de aprox. 24 cm diametru, daca e dreptunghiulara, de aprox. 20 x 30 cm) cu unt sau ulei.
- Se pun in tava carnatii taiati felii, apoi fasolea din conserva, foarte bine scursa de apa.
- Se toarna in tava compozitia de oua, iar pe deasupra se presara cheddar-ul ras.
- Tarta se coace timp de 33-35 de minute, pana cand se rumeneste usor.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2021/02/tarta-fara-crusta-cu-fasole-pastai-si-carnati.html
3.5.3251