Partea interesanta e ca am dormit doar 3 ore jumatate, iar pentru acea jumatate trebuie sa ii multumim alarmei care n-a mai sunat. Noroc cu vecinul nostru care trebuia sa ne ducă la aeroport, care ne-a sunat la 6 fara 10 ca ne astepta sa plecam. Asa ca am doborat recordul de iesit din casa si in 10 minute am reusit sa iesim pe usa. Multumim, Dragos, you saved the day!
Asa…inapoi la Gourmet Festival. Planuiam sa scriu articolul aseara, doar ca n-am reusit sa mai incadrez si asta in program.
Si pentru ca am facut multe poze si vreau neaparat sa va povestesc despre festival, m-am apucat sa scriu acum.
Am ajuns acolo la 14.30 și am plecat la 21.15 si nu am apucat sa ma plictisesc.
Pe langa mancare, exista o zona foarte mare de lounge, unde sunt standurile de bauturi, un cort cu activitati pentru copii, o scena pe care seara se tin concerte, iar in fata ei o mare zona de “picnic” acoperita cu gazon.
Sunt si doua corturi Electrolux, unul imens, in care se desfasoara demonstratii culinare ale unor chefi si un altul mai mic in care gatesc blogeri culinari. Ieri le-am prins la lucru pe Andreea si Cristina care au gatit turtite chinezesti cu carne si fajitas de pui, delicioase
In ambele corturi puteti admira minunatele fotografii ale talentatilor Andie, Catalina, Ionela si Radu. Fun fact: in doua dintre ele apar si eu :).
Pe final, am luat si un peste paine de la Peste Paine care ar trebui sa fie ca cel din Istanbul. Doar ca, din pacate, pe mine nu m-a impresionat. Nu stiu daca e ca ala din Istanbul, ca inca nu am fost acolo…
Leave a Reply