• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • desert
    • bauturi
  • travel
  • Despre
  • Contact

Trio de paste de casa cu sos de rosii proaspete

15/11/2012 By Andreea 23 Comments

Revenim in forta in concursul Electrolux – Inspiration Food Marathon.
Dupa cum va povesteam luni, in fiecare saptamana avem doua teme pentru acasa :). Luni am avut petrecere cu ciocolata, iar azi avem…paste! Mai exact, “Italian pasta”.
Ce credeti ca a trecut prin mintea mea cand am citit aceasta tema? Rotitele s-au invartit, au luat scurt in calcul niste ravioli, dar apoi s-au oprit la alta idee: paste tricolore care sa simbolizeze steagul Italiei :). Banal sau nu, n-am mai stat sa ma gandesc. M-am atasat de idee si am dus-o pana la sfarsit. Iar ce a iesit mi-a placut tare mult.
Daca va place si voua, va rog sa lasati un comentariu la acest post si sa dati like pe facebook. Multumesc! 🙂
Am ales sa fac paste de casa, pentru ca mi se par cele mai gustoase, in forma de tagliolini cu un sos de rosii proaspete si cu 3 “topping-uri” diferite.
 
paste-in-trei-culori-4
Dar sa incepem cu reteta de paste. Am facut un aluat standard de paste din:
 
200 gr de faina 650
2 oua
o lingura de ulei de masline
jumatate de lingurita de sare
 
Intr-un castron am pus faina, am facut o gropita in mijlocul ei unde am spart ouale. Am pus sarea si uleiul si am batut ouale cu o furculita, omogenizand treptat din faina. Cand nu s-a mai putut lucra aluatul cu furculita, am amestecat cu mainile si apoi am scos aluatul pe masa infainata.
L-am framantat cu miscari de intindere a aluatului inspre laterale, incercand sa nu il apas foarte tare in jos.
Inainte de a se omogeniza perfect, am impartit aluatul in 3 bucati. Cea pe care urma sa o las “alba”, a mai fost framantata cam 5 minute. Pentru celelalte doua am pregatit “colorantii” :).
Pentru pastele verzi am pus la oparit 50 de grame de spanac congelat de mine, crud. I-am pus o lingura de apa, cat sa nu se lipeasca in prima faza de oala si l-am fiert 3 minute, pana cand s-a inmuiat. Apoi l-am scurs bine de tot si l-am taiat foarte fin. L-am integrat intr-o bila de aluat si am mai framantat cam 5 minute.
Pentru pastele rosii, am tinut timp de 3 ore vreo 5 jumatati de rosii uscate in apa. Le-am scos din apa, le-am scurs, le-am mixat bine cu blenderul si, la fel ca mai inainte, am incorporat sosul in cea de-a doua bila de aluat pastrata pentru colorat. Dupa ce am mai framantat si acest aluat timp de 5 minute, am invelit toate bucatile de aluat in folie alimentara si le-am lasat sa se odihneasca timp de 30 de minute la temperatura camerei.
 
paste-in-trei-culori
Dupa aceea a urmat partea cea mai solicitanta. Pentru ca nu am masina de facut paste (da’ lasa ca-mi iau eu! :P), am intins aluatul cu sucitorul. Timp de vreo ora am impins si am intins de ma dureau palmele. Dar nici un lucru bun nu iese fara efort :).
 
Masa trebuie presarata cu faina, iar sucitorul trebuie si el infainat. Aluatul se intinde cat de mult se poate. Trebuie sa iasa o foaie de aluat foarte subtire, aproape transparenta. Apoi, ea se acopera cu un strat subtire de faina si se impatureste in doua, iar se pune faina, iar se impatureste si din nou aceleasi miscari. Deci de trei ori, pana se obtine un baton lung de aluat. Acesta se tai in grosimea preferata, iar apoi pastele obtinute, se desfac, se mai infaineaza putin si se lasa putin la uscat.
paste-in-trei-culori-2
Am repetat operatiunea cu toate bilele de aluat si apoi m-am apucat de sos.
Am folosit:
 
3 rosii medii
o ceapa rosie mica
3 catei de usturoi
doua linguri de ulei de masline
mix de condimente pentru paste (ardei iute, busuioc, oregano)
cateva frunze de busuioc proaspat
sare
paste-in-trei-culori-3
Mai intai am fiert un litru de apa intr-o craticioara. Cand a dat in clocot, am bagat rosiile pentru a le opari 3-4 minute.Le-am scos, le-am lasat sa se raceasca putin si le-am decojit. Am taiat ceapa marunt si am calit-o in uleiul de masline timp de 5 minute. Am amestecat mereu in ea, pentru a nu se arde. Am adaugat usturoiul zdrobit, condimentele si busuiocul.
Am tinut sosul pe foc timp de 15 minute, timp in care am mai amestecat de cateva ori in el. Dupa acest timp, am pus sosul intr-un vas inalt si l-am pasat bine cu blenderul. Pentru a avea un  sos fin si fara samburi, l-am strecurat printr-o sita.
Intre timp, am pus 3 oale cu apa la fiert, pentru paste. Deoarece aveau culori diferite si vroiam sa le asez separat in farfurie, am ales sa le fierb separat. Am pus in apa putina sare si o lingura de ulei si cand a inceput sa clocoteasca, am pus pastele. Le-am lasat la fiert 5 minute dupa care am scurs apa.
Deasupra pastelor, vroiam sa pun 3 “topping-uri” diferite, asa ca am ales ansoa si capere, putin pesto de busuioc facut in casa (parmezan, ulei de masline, busuioc si seminte de pin) si pentru ca vazusem mai demult la Masterchef paste de casa cu ou posat, m-am gandit ca am fi o completare delicioasa.
 
paste-in-trei-culori-5
Asa ca am fiert doua cani de apa cu un strop de otet si am introdus usor in ea un ou fara coaja. Dupa 3 minute l-am scos cu o spumiera si l-am scurs pe o hartie de bucatarie.
In final, am asamblat farfuria astfel: am asezat un strat de sos, am pus apoi 3 “cosulete” de paste (invartite intr-o lingura) pe deasupra carora am pus ansoa impreuna cu caperele, sosul pesto, oul, putin parmezan si cate o frunzulita de busuioc.
Cu ocazia acestei retete mi-am reamintit cat de bune sunt pastele de casa si de ce trebuie sa-mi cumpar masina de facut paste :).

Save

Articole asemanatoare:

  • Tagliatelle de casa cu sos alb si sparanghelTagliatelle de casa cu sos alb si sparanghel
  • Linguine cu cerneala de sepie cu sos de rosii cherry si crevetiLinguine cu cerneala de sepie cu sos de rosii cherry si creveti
  • Gnocchi cu sos de rosii si carnatiGnocchi cu sos de rosii si carnati
  • Rulouri de paste cu dovleac si spanacRulouri de paste cu dovleac si spanac

Filed Under: fel principal, retete Tagged With: electrolux, italian, paste de casa, rosii uscate

Previous Post: « Petrecere cu ciocolata
Next Post: Prajitura St. Honoré »

Reader Interactions

Comments

  1. adinadp says

    15/11/2012 at 9:17 am

    Mmmm, chiar mi-era pofta de paste. Trebuie sa le incerc 🙂

    Reply
  2. Mihai says

    15/11/2012 at 9:25 am

    Interesanta idee, Andreea! Arata tare bine! Succes!

    Reply
  3. Anda says

    15/11/2012 at 9:29 am

    Succes! Arata super!

    Reply
  4. flory says

    15/11/2012 at 9:32 am

    Arata senzational! Felicitari!!!!

    Reply
  5. Cristina says

    15/11/2012 at 9:35 am

    Bafta Andreea! Arata ff bine!

    Reply
  6. Andie says

    15/11/2012 at 9:45 am

    Doamne cat ai putut sa muncesti! Si mi-ai facut o foame si o pofta… de numa’!

    Reply
  7. Delicious Flavours says

    15/11/2012 at 11:51 am

    Ideea este foarte originala, iar rezultatul final de nota 10!
    Felicitari si bafta! 🙂

    Reply
  8. Lorena says

    15/11/2012 at 11:57 am

    Arata extraordinar de delicios!! Mult succes!

    Reply
  9. Andreea says

    15/11/2012 at 12:17 pm

    Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

    Reply
  10. Adriana Bucurici says

    16/11/2012 at 7:32 am

    Foarte tare ideea cu steagul Italiei 🙂 si cred ca si gustul e pe masura!

    Reply
  11. Roxana says

    16/11/2012 at 7:33 am

    Pastele sunt preferatele mele, iar cele de casa sunt cele mai bune. Imi place mult reteta.

    Reply
  12. Marin says

    16/11/2012 at 7:33 am

    Mi-ai facut o pofta incredibila, Andreea!

    Reply
  13. Ioana G. says

    16/11/2012 at 8:07 am

    O reteta foarte rafinata. Te sustin!

    Reply
  14. Bianca says

    16/11/2012 at 10:46 am

    Cred ca o sa incerc si eu reteta, pare ceva special!

    Reply
  15. Valentina says

    16/11/2012 at 10:47 am

    Multumim ca ne incanti cu retete gustoase si originale!

    Reply
  16. Irina Costescu says

    16/11/2012 at 12:05 pm

    Mmmm, imi lasa gura apa…foarte mult imi place reteta, mi-ar placea sa o si gust.

    Reply
  17. Alexandra says

    16/11/2012 at 12:06 pm

    Nu e deloc banala ideea cu steagul, e chiar originala. Pare o reteta ce o poti manca la un restaurant in Italia :).

    Reply
  18. Madame Carnaval says

    16/11/2012 at 12:10 pm

    cand vii acasa sa ne gatesti si noua niste paste din-astea! arata foarte bine!

    Reply
  19. Nina says

    16/11/2012 at 12:12 pm

    Nu stiu cum reusesti sa faci atatea preparate minunate! Felicitari!

    Reply
  20. Madalin says

    16/11/2012 at 1:25 pm

    Really good pasta 🙂

    Reply
  21. Alexandra says

    16/11/2012 at 1:45 pm

    Pastele sunt preferatele mele, asa ca m-am bucurat sa gasesc reteta asta – o sa o incerc si eu.

    Reply
  22. Maria says

    18/11/2012 at 9:09 pm

    Succes Andreea!

    Reply
  23. The Wandering Oltean says

    26/11/2012 at 12:18 pm

    Paste facute acasa.. de trei ori yummy!!!

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Gaseste mai multa inspiratie pe contul de Instagram

Cornulețe fragede cu magiun pentru ziua asta ploi Cornulețe fragede cu magiun pentru ziua asta ploioasă și înnorată.
Am făcut ieri aluatul, iar azi le-am pregătit și le-am copt împreună cu Petra. Le-am umplut cu magiun de prune, magiun de mere și nuci măcinate.
Rețeta este baby friendly (nu are zahăr) și o găsiți în IGTV și pe blog. Eu am făcut jumătate din cantitatea din rețetă și au ieșit 24 de bucăți.
.
.
.
.
.
.
#simpledessert #nosugar #nosugardessert #babyfriendly #comfortfood #homemade #easybaking #cookandtell #inmykitchen #myopenkitchen #shareyourtable #f52grams
Salatele clasice nu sunt chiar preferatele mele, d Salatele clasice nu sunt chiar preferatele mele, dar cum anul trecut mi-am propus să mâncăm mai multe legume, am intrat într-o fază de căutare a unor rețete de salată ceva mai deosebite, "with a twist", cum s-ar zice. Așa am ajuns la mult iubitele salate cu gulie și sfeclă și la cea cu nuci și clementine, care sunt deja vedete pe masa noastră.
Într-una din zilele trecute căutam o idee de prânz rapid, lejer, dar care să fie totuși consistent și să ne țină de foame. Așa am ajuns să pregătesc o salată cu grâu spelta, porumb, roșii cherry și feta, care ne-a surprins tare plăcut. Am mâncat toți trei de am lins farfuriile 🙈.
După cum spuneam, am vrut să nu dureze prea mult pregătirea prânzului, așa că am apelat la rezervele mele de conserve din cămară și am folosit grâu spelta și porumb de la @daucy_ro. 

Ce am pus în salată : o conservă de grâu spelta, 100 gr porumb bio de la borcan, un avocado, 200 gr de roșii cherry, o ceapă verde și 100 gr de brânză feta.

Roșiile cherry le-am tăiat în două, le-am uns cu ulei de măsline, le-am presărat cu sare și piper și le-am copt 30 de minute la 190 de grade.
Am pregătit un dressing din 2 linguri de ulei de măsline, sucul de la jumătate de lămâie, jumătate de linguriță de sare și piper.
Am pus într-un bol grâul, porumbul, avocado tăiat cuburi, apoi roșiile coapte. Le-am stropit cu dressing-ul, apoi am pus brânza feta sfărâmată și ceapă verde tocată și le-am amestecat.

Dacă doriți o variantă de post, puteți renunța la feta  sau puteți folosi o brânză vegetală.

[AD]

#retetebuneacasa #daucy #salad #spelt #corn #cherrytomatoes #feta #grainsalad #inmykitchen #hereismyfood #vegetarian
Am văzut săptămâna trecută în Stories la @de Am văzut săptămâna trecută în Stories la @deliciouslyella un fel de mâncare care mi-a atras Instant atenția pentru că din descrierea ei îmi părea o combinație tare bună. Orzo cu broccoli, zucchini, mazăre, spanac și pesto, servit cu semințe de floarea soarelui.
Azi am adunat ingredientele și am pregătit rețeta și mi s-a confirmat bănuiala: este delicios. Se pregătește super ușor, e un "one pot meal" și e gata în 20 de minute.
Mie mi s-a părut super gustos și o modalitate perfectă de a mânca mai multe legume. Ce m-a surprins a fost că și Petrei i-a plăcut atât de mult încât a mâncat toată porția. 
Clar intră pe lista de favorite și o să încerc și cu alte legume. 

Ce aș mai menționa este că orzo-ul meu s-a gătit în aprox. 12 minute și pentru că legumele au fost puse odată cu el la fiert, cred că au fiert un pic prea mult. Data viitoare aș pune orzo prima dată în oală și după 2 minute aș adăuga legumele, ca să rămână un pic mai al dente.

Ingrediente (aprox. 4 porții)
200 gr orzo 
200 gr broccoli
200 gr zucchini 
150 gr mazăre congelată 
100 gr spanac proaspăt sau 50 gr spanac congelat 
2 linguri generoase de pesto de busuioc 
parmezan pentru servit

Se pun la fiert 1,5 litri de apă (eu am fiert în fierbator).
Broccoli și zucchini se taie în bucăți medii. 
Într-o oală se pune orzo, broccoli, zucchini și mazărea congelată. Se pune oala pe foc și se toarnă apa fiartă în ea.
Se adaugă și puțină sare și se lasă la fiert 10-12 minute, până când se gătește orzo. Se mai amestecă din când în când (orzo-ul meu a avut tendința să se adune, așa că îl mai desprindeam amestecând).

Într-o tigaie fără ulei se prăjesc 20-30 gr de semințe de floarea soarelui.
Se scurge apa în care au fiert legumele și orzo, păstrând în oală în jur de 100 ml. Puteți să păstrați din apa scursă încă o ceașcă în plus, dacă vreți să mai ajustați cremozitatea.
Se adaugă pesto-ul și se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește cu semințele prăjite și cu fâșii de parmezan.
.
.
.
.
.
#orzo #broccoli #zucchini #peas #spinach #pesto #greenfood #vegetables #vegetarian #eatrealfood #quickrecipes #inmykitchen #hereismyfood
Una din rezoluțiile mele culinare de anul acesta Una din rezoluțiile mele culinare de anul acesta este să experimentez mai multe rețete cu maia. Ieri am făcut o focaccia cu maia care a ieșit genial. Efortul a fost minim, pentru că aluatul se pregătește fără frământare, însă a trebuit să am ceva răbdare, căci a dospit vreo 10 ore.
Am făcut aluatul dimineață și l-am copt la cină.
Eu am folosit un mix de făinuri, pentru că așa am avut, dar puteți folosi un singur tip de făină. Ideal e să fie o făină de pâine, rezistentă la o hidratare mai mare.

Ingrediente:

380 apa
60 gr maia hranita 1:1:1 (la punctul maxim de fermentare)
500 gr făină albă de pâine (eu am folosit 150 gr făină 480 de la Harmopan și 350 gr făină Manitoba Caputo)
9 sare

Într-un bol mare am amestecat apa cu maiaua, apoi am adăugat făina și sarea. Am amestecat cu mâna până s-a omogenizat aluatul. Am acoperit bolul și am lăsat aluatul să dospească la temperatura camerei (22-23 de grade).
După 15 minute am făcut un set de întinderi și împăturiri (stretch and folds) direct în vas.
După alte 30 de minute am repetat aceleași împăturiri.
Am acoperit iar bolul și l-am lăsat la temperatura camerei încă 7 ore.
Am pus într-o tavă o bucată de hârtie de copt, pe care am uns-o cu o lingură de ulei de măsline.
Am turnat o lingură de ulei și pe deasupra aluatului, l-am uns peste tot, apoi am acoperit tava cu o folie alimentară și am lăsat aluatul din nou la dospit o oră jumătate la o temperatură mai mare (aprox. 25 de grade).
Cu vreo 20 de minute înainte de a fi gata aluatul, am preîncălzit cuptorul la 220 de grade.
Am mai turnat o lingură de ulei peste aluat și l-am uns bine peste tot. Am întins aluatul în tavă și l-am împuns cu degetele, astfel încât să se creeze niște adâncituri.
Am pus deasupra aluatului niște roșii cherry tăiate în două, măsline verzi, pesto de fistic și fulgi de sare Maldon. Eu doar asta am avut, dar puteți să mai puneți rozmarin, busuioc, căței de usturoi.
Am băgat tava în cuptor pentru 25 de minute.
Noi am mâncat focaccia cu o salată cu nuci și clementine, cu niște mozzarella. Dacă rămâne, se păstrează bine învelită în folie alimentară, la temperatura camerei. A doua zi puteți face niște sandvișuri delicioase cu mozzarella și prosciutto.
Prânzul de azi: pulpe de pui cu sos de muștar ș Prânzul de azi: pulpe de pui cu sos de muștar și miere, cartofi dulci la cuptor și salată de varză roșie.
Pentru sosul de muștar am amestecat 3 linguri de muștar cu o lingură de ulei de măsline, o lingură de miere, o linguriță de oțet, o linguriță de rozmarin uscat, jumătate de linguriță de usturoi granulat, sare și piper. Am întins sosul pe toată suprafața pulpelor, le-am așezat într-o tavă unsă cu puțin ulei și le-am copt cam 45 de minute la 180 de grade.
.
.
.
.
.
#chicken #honeymustard #honeymustardchicken #sweetpotato #redcabbage #lunch #hereismyfood #inmykitchen #myopenkitchen #shareyourtable #goodmoodfood
Era ora 00:08 când am făcut poza asta, după ce Era ora 00:08 când am făcut poza asta, după ce am stat pe întuneric în bucătărie să ne uităm la artificii. Am ciocnit un pahar de prosecco, apoi am scos tarta cu lime din frigider și pentru că mi-a plăcut tare mult cum a ieșit, l-am rugat pe @madagrecu să-mi facă o poză cu ea. N-aveam ținută festivă și nici n-aveam coafura aranjată, dar eram liniștită și încrezătoare că vom avea un an bun, așa că m-am gândit să împărtășesc și cu voi această imagine.
Vă doresc un an liniștit, să fiți sănătoși și să vă bucurați de tot ce aveți. Vă mulțumesc că sunteți aici și că îmi dedicați și mie puțin din timpul vostru. Înseamnă tare mult pentru mine ❤️.

P.S. Rețeta tartei cu lime și lapte și o găsiți la @prajiturela.
.
.
.
.
.
#happynewyear #livethelittlethings #thehappynow #mytinyatlas
Dacă și voi petreceți Revelionul acasă, am pen Dacă și voi petreceți Revelionul acasă, am pentru voi o idee de desert festiv cu care să vă răsfățați. Un parfait cu straturi de brownie, mousse de ciocolată  și vișine, un vis dulce amărui numai bun de savurat în ultima zi din an.

Alături de @heidi.chocolate, vă invităm să pregătiți acest desert și să publicați în feed o poză cu el (în care să apară și ciocolata Heidi 75) până pe 5 ianuarie și puteți câștiga un voucher de 1000 de lei la @kitchenshopromania. În postare e necesar să dați tag @heidi.chocolate pe imagine, iar în text să includeți #HeidiToCook. Dacă doriți, îmi puteți da și mie tag să vă admir creațiile ❤️ 🍫.

Eu am făcut un blat de brownie pentru a-l așeza în straturile parfait-ului, iar rețeta lui o veți găsi în Highlights. Dacă nu aveți timp sa îl  pregătiți, puteți folosi biscuiți digestivi, cu ciocolată sau Speculoos (200 gr).

Ingrediente (4 porții)

70 gr zahăr
4 ouă 
160 ciocolată Heidi 75 tocată mărunt
2 linguri cacao
o lingură de cafea instant 
o lingură de unt 
300 ml smântână lichidă rece

200 gr vișine congelate (sau din compot)
o lingură de zahăr 
50 gr migdale măcinate 

Vișinele congelate se pun într-o oală împreună cu o lingură de zahăr și se fierb 15 minute.

Se pun într-un castron termorezistent ouăle și zahărul și se așază la bain marie. Se amestecă în continuu cu un tel timp de 8 minute până când se formează o cremă spumoasă.
Castronul se ia de pe foc și se adaugă în el ciocolata tocată, cacaoa, cafeaua instant și untul și se amestecă până se omogenizează. Se lasă la răcit 10 minute.
Se mixează 300 ml smântână până se întărește. Se pune o treime din smântâna bătută în crema de ciocolată și se încorporează cu mișcări ușoare. Se adaugă și restul de smântână și se amestecă până la omogenizare.
Se fărâmițează blatul de brownie/ biscuiții într-un bol. Se toarnă deasupra zeama de la vișinele fierte (sau 50 ml de compot) și se amestecă.
Într-un pahar se așază 3 linguri de firimituri de brownie/ biscuiți, o lingură de migdale, apoi 3 linguri de mousse. Se pun câteva vișine, apoi iar 3 linguri de mousse. Se repetă așezarea straturilor. Paharele se țin la frigider minimum o oră. Se decorează paharele cu frișcă și fulgi de ciocolată.
AD
Vă povesteam acum câteva zile că am pus în Vă povesteam acum câteva zile că am pus în meniul de Crăciun și o salată cu nuci și clementine pe care o descoperisem pe @delish. Mi se păruse o combinație interesantă de gusturi și texturi, numai bună să aducă ceva prospețime și culoare pe masa festivă. 
N-am reușit să o pregătesc de Crăciun, dar am făcut-o aseară și ne-am plăcut atât de mult încât am făcut-o din nou și azi. 
Ieri am mâncat-o alături de o pastă de morcovi copți cu năut și migdale, iar în seara aceasta alături de cartofi dulci copți cu bacon. A mers super bine în ambele variante.
Vă las mai jos rețeta pe care eu am adaptat-o puțin.

Ingrediente 
80 gr mix de frunze verzi (baby spanac, rucola, fetică)
3 clementine 
60 gr miez de nucă 
20 gr merișoare
50 gr brânză maturată (se poate folosi parmezan sau cheddar)

Pentru dressing
2 linguri de oțet balsamic 
2 linguri de ulei de măsline 
o lingură de suc de clementine 
o linguriță de miere
o linguriță de muștar 
1/2 linguriță sare
piper

Se prăjesc nucile într-o tigaie, fără ulei.
Într-un borcan mic se pun ingredientele pentru dressing, se fixează capacul și se agită puternic câteva secunde pentru a se omogeniza.
Într-un bol se așază frunzele verzi și peste ele se toarnă 3/4 din dressing. Se amestecă bine.
Clementinele se curăță de coajă și se feliază. Se așază peste frunze. Se pun nucile prăjite, merișoarele, iar brânza se rade pe deasupra cu un curățător de legume. 
La fina se toarnă și restul de dressing.
.
.
.
.
.
#salad #clementine #clementinesalad #walnuts #hereismyfood #inmykitchen #vegetarianfood #eatrealfood #mykitchenstories
În Ajun am gătit, am făcut cozonaci cu Petra În Ajun am gătit, am făcut cozonaci cu Petra și am împachetat cadouri până târziu. Ieri am desfăcut cadouri, am stat în pijamale toată ziua, ne-am jucat, am mâncat ceva bun la cină și ne-am uitat la artificii pe geam. 
Au fost niște zile frumoase și liniștite în trei, la noi acasă ✨.
Sper că nu e târziu să vă urăm sărbători frumoase, liniștite, cu tihnă și mici bucurii care să vă aducă zâmbete și armonie.
Follow @tastebazaar on Instagram

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: Londra

Cu bazaarul in vacanta: prin Atena

Mai multe calatorii →

Deserturi

Budinca de gris

Inghetata de vanilie cu zmeura

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Porridge cu alune de padure si cacao

Crumble cu fructe de padure, ovaz si quinoa

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Salata cu nuci si clementine

Salata turceasca de morcovi cu iaurt

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Salata cu grau spelta, porumb si rosii coapte

Chilli con carne

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2021 · Taste Bazaar ·