Acum o saptamana si un pic, cu ocazia Zilei Painii, am ales sa pregatesc la atelierul organizat de Spic&Bob, o paine speciala, dar in acelasi timp foarte simpla, pentru ca am vrut ca ucenicii mei sa vada ca painea nu-i deloc greu de preparat.
Evenimentul a fost foarte bine organizat si mi-a placut foarte tare. Oamenii care au venit, locatia, painea facuta la ateliere dar mai ales ucenicii au fost la inaltimea asteptarilor :).
Fetele de la Spic&Bob vor mai organiza o intalnire “la gura sobei” cu ceai si prajiturele in noiembrie si una in decembrie, unde se vor prepara cozonaci. Asa ca, va recomand cu drag sa mergeti la aceste evenimente daca vreti sa va bucurati de bunatati intr-o casa foarte frumoasa.
Daca vreti sa incercati si voi painea preparata de mine trebuie sa aveti:
Andreea Elena says
super painea, am la ce folosi pesto ;)! seara frumoasa 🙂
Andreea says
buna Andreea!chiar mi-ar placea sa o incerci si sa-mi spui ce parere ai despre ea :).si cu pesto mai poti face tarta cu pesto si rosii uscate pe care am postat-o acum cateva saptamani.si aceea e foarte buna 🙂
Antonina says
Ce culoare minunata are!!! cred ca-i grozava
ElenaMitro says
Facuta!!! Dragoste la prima vedere!!! Multumesc de reteta! 🙂
Andreea says
buna Elena! ma bucur mult ca ti-a placut :). Craciun fericit!