• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact

Despre micul dejun :)

02/10/2011 By Andreea 4 Comments

   Ieri am participat la un eveniment deosebit. Primul mic dejun in public, alaturi de alti bloggeri talentati din sfera culinara si de alti oameni dragi care au venit sa ma sustina.
   Cam asa a aratat masuta mea:

   Tare mult mi-a placut la targ, doar ca imi pare rau ca am fost cam agitata si nu am reusit sa ma relaxez un pic sa socializez mai mult. Nici poze n-am reusit sa fac prea multe si nici n-am apucat sa-mi aleg cateva bunatati de la celelalte standuri. Nici foame nu mi-a fost pana pe la 4 :).
   Am incercat, totusi, cateva preparate ale colegelor mele de camera :), adica Brindusa si Alexandra, care mi-au placut tare mult. Va zic, bloggerii astia nu se lauda degeaba :P.
   Foarte frumoasa a fost atmosfera, locatia fiind o casa mai veche cu multe camere primitoare, cu fotolii si canapele comode si o curte in care invitatii au putut sa se bucure de micul dejun intr-o zi plina de soare.

   Am fost vizitata de multi prieteni, carora le multumesc mult pentru sustinere, dar si de oameni necunoscuti dar foarte draguti, care mi-au oferit un feedback foarte bun :). De asta m-am bucurat cel mai tare, de oamenii care reveneau sa cumpere a doua oara o briosa, o tarta, sau o clatita  :).

   Daca tot am mentionat mancarea, meniul a constat in pancakes cu dulceata, tarta cu branza de capra si rosii, tarta vegana de mere, rulouri cu scortisoara, banana bread, fursecuri cu dovleac si briose vegane cu dovlecel. Dulceata pentru clatite a fost o dulceata facuta in casa, 100% naturala, doar cu fructe si zahar, de la Bunatati de poveste. Va recomand sa aruncati un ochi pe blog si sa va alegeti macar un produs, pentru ca-s tare bune. Livrarea se poate face si personal in Bucuresti si Bacau.

   Din toate, au mai ramas cateva fursecuri si un chec cu banane de care sa ma mai bucur si eu zilele astea :). Retetele care nu sunt deja pe blog, urmeaza in curand. Doar ca pe unele trebuie sa le repet pentru ca n-am apucat sa le fotografiez cum trebuie :(.
   Vreau sa ii multumesc Mihaelei pentru invitatie si pentru disponibilitate si Corneliei care ne-a ajutat cu organizarea si a facut niste fotografii foarte frumoase. Amandoua au fost foarte dragute cu toata lumea :).

   Dar cel mai mare multumesc, merge catre mama, care a venit special de la Bacau sa ma sustina si sa ma ajute. Nu a intervenit in procesul artistic :), dar a spalat vase cat pentru o luna 🙂 si s-a ocupat de meniul din afara mic dejunului, ca sa am si eu energie pentru framantat :P. Deci, multumesc, mami! 😀

   Abia astept urmatoarea editie a targului, sau chiar sa particip la un altul pentru ca mi-a placut mult sa interactionez cu oamenii si sa le ofer preparatele facute cu mult drag. Dar si pentru ca-mi place sa gatesc mai mult decat pot sa mananc, iar evenimentele de acest fel imi ofera ocazia sa experimentez si sa testez, fara sa fiu nevoita sa mananc o tarta pe zi ca sa tin pasul :P. Si mi-a mai placut tot procesul de organizare: liste, meniuri, retete, cumparaturi, logistica, tot! :). Ce sa zic, imi cam place sa organizez si sa planific, dar asta nu e nimic nou pentru cei care ma cunosc :P.

   Mai multe fotografii de la eveniment gasiti aici si pe blogul Mihaelei.
   Daca mai aveti si voi poze, dar mai ales impresii, va rog sa mi le transmiteti! 🙂

Articole asemanatoare:

  • Omleta in lipieOmleta in lipie
  • Scrambled eggs (oua cremoase)Scrambled eggs (oua cremoase)
  • Oua in paineOua in paine
  • Croissant French toastCroissant French toast

Filed Under: news Tagged With: mic-dejun

Previous Post: « O supa si o invitatie :)
Next Post: Tarta cu pesto, rosii si cascaval de capra »

Reader Interactions

Comments

  1. Bogdan says

    03/10/2011 at 7:28 am

    Arata tare bine totul, pacat ca n-am putut veni. Ai ramas cu masuta goala la sfarsit? 🙂

    Reply
  2. Brindusa says

    03/10/2011 at 8:05 pm

    Si mie mi-a placut sa te am alaturi 🙂 Se pare ca toti am fost cam stresati si nu prea am socializat. Abia duminica, dupa ce am dormit bine si m-am relaxat mi-am dat seama de asta. Poate ne mai vedem. Oricum, mi-a placut tare mult micul dejun propus de tine.

    Reply
  3. Alexandra says

    04/10/2011 at 5:06 am

    Tarta cu branza a fost taaare buna. O sa fac si eu, neaparat!

    Reply
  4. Andreea says

    04/10/2011 at 7:38 am

    @Bogdan : a mai ramas un chec si cateva fursecuri, numai bine sa apuc si eu sa ma bucur de ele 😛
    si mie imi pare rau sa n-ai ajuns.chiar sper sa vii data viitoare pt ca merita!
    @Brindusa : sunt sigura ca o sa ne mai intalnim!merci de aprecieri :).o colega de-a mea care a luat mai multe briose de la tine mi-a zis ca i-au placut foarte tare, mai ales cele cu lamaie 🙂
    @Alexandra : ma bucur ca ti-a placut.postez reteta saptamana asta, dupa ce o refac.asa o sa apuc sa mananc si eu macar o felie 😛

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Cu bazaarul in vacanta: prin Atena

Excursie in Franta

Mai multe calatorii →

Deserturi

Inghetata de piersici cu lapte de cocos, busuioc si seminte de pin

Cheesecake cu dulce de leche, fistic si zmeura

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Pancakes

Scrambled eggs (oua cremoase)

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Biscuiți cu parmezan și mac

Chec aperitiv

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Tartă cu praz și ciuperci

Pui cu portocale și ierburi aromatice

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2023 · Taste Bazaar ·