• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • desert
    • bauturi
  • travel
  • Despre
  • Contact

Usturoi cu rozmarin in ulei de masline

07/03/2011 By Andreea 1 Comment

Acum vreo doua saptamani am vazut fugitiv, pe un raft dintr-un supermarket, un borcanel dragut cu usturoi in ulei de masline….cred, pentru ca n-am analizat borcanul :), dar tin minte ca era scump :P. Asa ca m-am gandit repede sa-mi fac si eu acasa.
Am cam enumerat deja ingredientele acestui ‘preparat ‘ in titlu :), dar lista ar fi:

doua capatani de usturoi ( am curatat fiecare catel 🙂 )
4 fire de rozmarin
o fasie de ardei iute (curatat de seminte)
50 ml ulei de masline

Mai intai am pus crentutele de rozmarin si ardeiul in borcanul de 250 ml. Apoi am indesat cateii de usturoi si apoi am turnat uleiul peste ei.
M-am gandit ca voi putea folosi atat usturoiul cat si uleiul aromat la preparate din paste sau chiar in salate.
Iar pana atunci am si un obiect de decor foarte dragut in bucatarie :).

Rozmarin am gasit in supermarket in vitrinele frigorifice de la ‘fructe si legume’.
Cred ca totalul costurilor ajunge sub 5 ron, iar ce vazusem eu in magazin era minim 10 :D.

Articole asemanatoare:

  • Paine naan cu unt, usturoi si patrunjelPaine naan cu unt, usturoi si patrunjel
  • Focaccia cu rosii cherry si ulei de masline (P)Focaccia cu rosii cherry si ulei de masline (P)
  • Oua turcestiOua turcesti
  • Biscuiti sarati cu maiaBiscuiti sarati cu maia

Filed Under: utile Tagged With: rozmarin, usturoi

Previous Post: « Mucenici
Next Post: Rata cu portocale »

Reader Interactions

Comments

  1. Mihaela says

    08/03/2011 at 7:14 am

    miam, miam, miaaam!Like it!;*

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Gustul Romei

Cu bazaarul in vacanta: prin Atena

Mai multe calatorii →

Deserturi

Inghetata cremoasa de banane

Banana bread cu nuci, stafide si glazura de ciocolata

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Rosti cu praz si oua prajite

Oua turcesti

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Pasta de fasole alba si ardei copti

Cauliflower toasts (sandvisuri calde cu conopida)

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Sufleu de cartofi cu broccoli

Creveti saganaki

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2022 · Taste Bazaar ·