• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Taste Bazaar

taste bazaar

  • Retete
    • Toate retetele
    • mic dejun
    • aperitive
    • fel principal
    • vegetarian
    • peste & fructe de mare
    • desert
  • travel
  • Despre
  • Contact

Good Food Wine & Xmas Party

17/12/2013 By Andreea Leave a Comment

Ce poate fi mai frumos in perioada asta, decat sa te intalnesti cu prietenii intr-un loc dragut, cu mancare buna, la un pahar de vin?

Din fericire, Good Food a organizat si cu ocazia Craciunului, o petrecere exact pe gustul meu. Ne-a adunat la The Gang, ne-a pus muzica frumoasa si ne-a introdus in atmosfera de sarbatori cu un meniu festiv foarte inspirat si o selectie de vinuri, caci a fost, de fapt, Wine & Xmas Party. Din pacate, n-am putut sa ma bucur de ele, pentru ca, am tras batul cel mai scurt si a trebuit sa conduc :). Deci, despre vinuri nu va pot povesti nimic, decat ca am auzit ca ar fi fost foarte bune, mai ales ca au fost pastrate la temperatura optima, in frigidere speciale pentru bauturi, de la Liebherr. Dar despre mancare am multe sa va povestesc :).

Fetele de la Good Food (Mazi, Ioana, Oana si Andra), impreuna cu cei de la The Gang, ne-au pregatit un meniu foarte diversificat cu multe preparate delicioase. Ni s-au adus, de la platouri cu preparate traditionale din carne de porc, pana la platouri cu sushi.
 

Foarte, foarte tare mi-au placut chips-urile de mamaliga cu bacon. Initial eram cam sceptica, nu ma asteptam sa fie atat de bune. Insa m-au convins ca trebuie sa le includ in meniul de sarbatori. Par simplu de facut si sunt usor de rontait de o gasca de oameni pusi pe petrecut :).

 
 
Dupa ce ne-am linistit putin foamea, ne-am ridicat de la mese, ne-am leganat putin in ritmul muzicii (la fel de bine aleasa, ca intodeauna de Mazi), ne-am apucat de povestit si de tras in poza.
Vedeti mai jos cativa bloggeri, prieteni dragi de-ai mei: Ela, Radu, Ana, Catalina, Andie, Mihai, Elena si Geo.
party good food
La felul principal am incercat doar cateva preparate (nu de alta, dar trebuia sa las loc si de desert) si pot sa spun ca mi-au ramas in minte carnaciorii picanti pe frigarui de rozmarin care au fost excelenti (ii puteti gasi in magazinele Cutitul Iscusit). Desi nu sunt mare iubitoare de carnati, acestia chiar sunt foarte bine facuti si condimentati. Sigur isi vor gasi si ei locul in meniul de sarbatori. Iar din meniul special The Gang, mi-au placut foarte mult cotletele de miel.
 
 Iar acum, despre desert sa vorbim. Nu am crezut ca as putea spune vreodata ca salamul de biscuiti ar fi unul din deserturile mele preferate, insa cel facut de fete a fost demential. Nici tortul cu rom si fructe confiate sau crumble-ul cu mere n-au fost rele deloc. In schimb, nu stiu cum au fost cheesecake-ul si molten lava, caci, spre dezamagirea mea, dar spre binele siluetei, n-am fost pe faza cand s-au adus.
 
 
All in all, totul a fost tare frumos si mi-a parut rau ca a trebuit sa plec mai devreme.
Cum am ajuns acasa (desi era 2 dimineata), am si inceput cautarile pentru meniul de Craciun si m-am bucurat sa gasesc multe din retetele de la party in numarul de decembrie al revistei si in carticica Best of Good Food – Cadouri gourmet delicioase. Salam de biscuiti, we’ll meet again! 🙂

Mai multe fotografii de la eveniment, gasiti aici.

Save

Save

Filed Under: evenimente, news Tagged With: good food

Previous Post: « Scoici St. Jacques cu piure de conopida, sos de hribi si oua de prepelita
Next Post: Prajitura cu smantana si nuci »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

Bine ai venit pe Taste Bazaar! Eu sunt Andreea si pe Taste Bazaar scriu despre ce si cum gatesc si ce descoperiri culinare fac pe acasa sau in vacante. Poti citi mai multe despre mine aici.

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Cauta pe blog

Calatorii

Arome si soare din Sicilia

Cu bazaarul in vacanta: Toscana

Mai multe calatorii →

Deserturi

Tarta cu mere, lime, nuci si stafide

Tarta cu unt de arahide si ciocolata (vegana si fara gluten)

Mai multe deserturi →

Idei pentru mic dejun

Oladi

Budinca de chia cu lapte de cocos

Mai multe idei pentru mic dejun →

Aperitive

Pastă de somon

Muhammara

Mai multe idei de aperitive →

Fel principal

Cartofi dulci umpluți

Quiche rapid cu ciuperci

Mai multe idei de fel principal →

Copyright © 2025 · Taste Bazaar ·