Pastă de somon
 
Timp de preparare
Timp total
 
Portii: 6-8
Ingrediente
  • 100 gr somon afumat (puteți folosi și alt tip de pește afumat sau din conservă, dar dacă e în lichid, trebuie scurs bine)
  • 200 gr cremă de brânză
  • 50 gr smântână fermentată
  • o lingură de capere în oțet
  • câteva fire de mărar/ pătrunjel
  • o ceapă verde
  • o lingură de zeamă de lămâie
  • coaja de la un sfert de lămâie netratată
  • piper proaspăt măcinat
  • sare (doar dacă e nevoie)
Preparare
  1. Se pun toate ingredientele într-un robot de bucătărie și se mixează 1-2 minute, până când se obține o pastă.
  2. Se transferă într-un castron și se decorează cu capere, mărar și ulei de măsline.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2025/02/pasta-de-somon.html