Carnea se taie în felii de 1 cm grosime și se condimentează cu sare și piper.
Se încinge o tigaie, se toarnă o lingură de ulei de măsline și se așază bucățile de carne.
Se prăjesc câte 5 minute pe fiecare parte, apoi se scot din tigaie.
Se adaugă în tigaie o lingură de ulei și usturoiul zdrobit care se călește 1 minut.
Se adaugă muștarul și apa sau supa.
Se aduc la punctul de fierbere, iar apoi se toarnă treptat smântâna, amestecând continuu.
Se adaugă sare și piper și se lasă să fiarbă timp de 3-4 minute.
Se adaugă carnea și se lasă să fiarbă 3 minute, după care se întoarce pe cealaltă parte și se mai lasă 3 minute.
Spanacul se toacă mărunt și se adaugă în tigaie.
După 3 minute se oprește focul.
Mâncarea se poate servi cu orez, couscous sau piure de cartofi și dacă doriți, și cu alte legume la aburi (broccoli, păstăi), o salată sau chiar murături.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2023/11/muschiulet-de-porc-cu-sos-de-smantana-si-spanac.html