Mâncare de fasole cu sos de roșii
Timp de preparare
- o ceapă
- 2 linguri de ulei de măsline
- 3 căței de usturoi
- o conservă de roșii tocate
- 200 ml roșii pasate (sau puteți folosi 2 conserve de roșii tocate)
- ½ linguriță de cimbru uscat
- 600 gr fasole la conservă
- sare, piper
- Ceapa se toacă mărunt și se călește în uleiul de măsline câteva minute, până se înmoaie.
- Se adaugă usturoiul zdrobit, iar după un minut se pun roșiile tocate, roșiile pasate, cimbrul, sarea și piperul.
- Se adaugă fasolea, se amestecă și se fierbe totul la foc mic spre mediu timp de 20-25 de minute.
- Fasolea se poate manca alaturi de pâine prăjită sau mămăligă și murături.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2023/10/mancare-de-fasole-cu-sos-de-rosii.html
3.5.3251