cateva frunze de cimbru proaspat (sau jumatate de lingurita de lingurita de cimbru uscat)
(optional) 2 lingurite de condiment 5 spice (anason, cuisoare, scortisoara, seminte de fenicul, piper, macinate)
sare, piper
800 gr aripioare de pui/ ciocanele sau un mix din ambele
Preparare
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade.
Se amesteca bine toate ingredientele, mai putin carnea, intr-un castron incapator.
Se pun in castron aripioarele si se acopera bine cu marinada.
Pe o tava pe care ati pus hartie de copt, se asaza aripioarele, la distanta de cativa centimetri. Daca ramane marinada, se toarna cate putin pe deasupra aripioarelor.
Tava se baga in cuptor (la 200 de grade) si aripioarele se coc timp de 30 de minute.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2021/10/aripioare-de-pui-lipicioase.html