Crumble cu fructe de padure, ovaz si quinoa
 
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
 
Portii: 4-5
Ingrediente
  • 50 gr unt topit
  • 60 gr faina
  • 100 gr fulgi de ovaz fini
  • o conserva de quinoa d'aucy de 150 gr
  • 70 gr sirop de artar
  • 500 gr fructe de padure congelate
  • o lingura de amidon
  • 50 gr migdale tocate
Preparare
  1. Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
  2. Intrun robot de bucatarie (sau intr-un bol) se pun untul topit, faina, fulgii de ovaz si jumatate din cantitatea de sirop de artar. Se mixeaza 20 de secunde, sau se amesteca bine cu o lingura, daca nu folositi robotul.
  3. Se adauga quinoa si se amesteca cu o lingura.
  4. Intr-o tava de copt se pun fructele congelate, amidonul, restul siropului de artar si se amesteca.
  5. Peste fructe se distribuie uniform mixul de ovaz si quinoa si la final se presara migdalele tocate.
  6. Crumble-ul se coace timp de 30 de minute la 180 de grade.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2020/12/crumble-cu-fructe-de-padure-ovaz-si-quinoa.html