Bate untul moale cu 200 gr de zahar cu un mixer, pana se formeaza o crema omogena (4-5 minute).
Adauga faina, praful de copt, nuca si cacaua si mixeaza pana cand se amesteca bine. Aluatul va iesi destul de dens.
Bate albusurile spuma si adauga-le in aluat. Incorporeaza-le cu o spatula, cu miscari lente, de jos in sus.
Pune aluatul intr-o tava cu hartie de copt (20 x 30 cm) si baga-l in cuptor pentru 20 de minute.
Mixeaza galbenusurile cu 100 gr de zahar pana cand se formeaza o crema lucioasa si spumoasa (3-4 minute).
Dupa cele 20 de minute de copt, scoate tava, intinde glazura peste blat si baga prajitura din nou la copt timp de 12-15 minute, pana cand glazura se rumeneste.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2019/12/prajitura-cu-nuci-si-glazura-de-galbenus.html