½ lingurita de sare pentru topping (eu am folosit fulgi de sare Maldon)
Preparare
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade (caldura sus-jos).
Marunteste ciocolata cu un cutit.
Amesteca untul cu zaharul alb si zaharul brun, cu un mixer, timp de 5 minute, pana obtii o crema lucioasa.
Adauga vanilia si oul si mai mixeaza 20 de secunde.
Adauga faina amestecata cu bicarbonatul, ¼ lingurita de sare si ciocolata. Pastreaza cateva bucati mai mari de ciocolata pentru a o aseza deasupra biscuitilor.
Amesteca usor aluatul cu o spatula, pana cand devine omogen.
Portioneaza aluatul cu o lingura pentru inghetata sau o lingura normala. Asaza bilele de aluat pe o tava cu hartie de copt.
Peste fiecare bila de aluat asaza 2-3 bucati de ciocolata si cativa fulgi de sare.
Baga tava in cuptor si coace biscuitii timp de 10-12 minute, pana cand se rumenesc usor. Trebuie sa aiba marginile intarite, dar in mijloc inca sa fie moi.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2019/08/biscuiti-cu-ciocolata.html