Fudge cu nuci si marshmallows
 
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
 
Portii: 30
Ingrediente
  • 397 gr lapte condensat indulcit (o conserva)
  • 3 linguri de unt
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 250 gr ciocolata cu lapte
  • 150 gr nuci
  • 100 gr marshmallows (bezele gumate)
Preparare
  1. Daca ai marshmallows mai mari, taie-le in bucati si pune-le intr-o punga cu ziploc. Baga punga la congelator cel putin 10 minute. Acest pas va ajuta ca bezelele sa nu se topeasca atunci cand sunt amestecate in compozitia calda.
  2. Taie ciocolata si nucile marunt.
  3. Pregateste o tava de 20x30 cm si pune in ea hartie de copt pe care o ungi usor cu unt.
  4. Pune laptele si untul intr-o oala si pune-o pe aragaz, la foc mic. Amesteca des pana cand untul se topeste si lichidul se incalzeste (nu trebuie sa fiarba).
  5. Adauga ciocolata in oala si amesteca in continuare, pana cand se topeste. Compozitia se va ingrosa si va deveni usor lipicioasa.
  6. Ia oala de pe foc, adauga nucile si marshmallows si amesteca bine.
  7. Transfera compozitia in tava, niveleaza, acopera tava si bag-o in frigider macar 7-8 ore pentru ca ciocolata sa se intareasca.
  8. Taie fudge-ul in bucati pentru a-l servi.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2019/04/fudge-cu-nuci-si-marshmallows.html