Curata si taie sfecla in bucati mici. Pune-o intr-o tava, toarna peste ea 4 linguri de otet balsamic, o lingura de miere, doua linguri de ulei de masline si presara piper si sare. Pune tava in cuptor, timp de aproximativ o ora, pana cand sfecla se inmoaie. Amesteca din cand in cand, pentru a acoperi bucatile de sfecla cu zeama lasata.
Taie radicchio in felii groase de 2-3 cm, pastrand o bucata din cotor, pentru a pastra impreuna frunzele. Stropeste-l cu otetul si uleiul ramas, pune sare, piper si cimbru. Pune-l la copt, timp de 10-15 minute, pana cand isi schimba culoarea.
Pregateste un borcan mic, in care pui ingredientele pentru dressing. Acopera-l cu un capac si amesteca energic, pana cand se omogenizeaza.
Intr-o tigaie, prajeste nucile, fara ulei, pentru cateva minute, pana cand se rumenesc usor.
Pe farfurie, aseaza bucatile de sfecla, radicchio, branza feta sfaramata si nucile, iar la final toarna dressing-ul deasupra.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2017/03/salata-calda-cu-sfecla-radicchio-feta-si-nuci.html