Pulled pork cu sos barbeque
Timp de preparare
Timp total
- 1 kg carne de porc (spata, ceafa, sau orice alta bucata, care sa aiba si ceva grasime)
- 150 ml ketchup
- 50 ml sos de rosii
- 50 ml de otet
- o ceapa mare
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de sos worcestershire
- o lingura de zahar brun
- o lingurita de boia de ardei dulce
- ½ lingurita pudra de ardei iute
- ¼ lingurita de chimion pudra
- o lingurita de sare
- ½ lingurita de piper
- o lingura de dulceata de ardei iute (optional)
- Taie ceapa in bucati mici si zdrobeste usturoiul marunt.
- Pune toate ingredientele pentru sos intr-o craticioara si fierbe-l timp de 20 de minute.
- Incalzeste cuptorul la 160 de grade (caldura sus si jos la cuptorul electric).
- Pune carnea intr-un vas pentru cuptor.
- Toarna sosul peste carne, acoperind-o pe toate partile.
- Acopera oala cu un capac si bag-o la cuptor pentru 3 ore jumatate.
- Indeparteaza capacul de pe oala si lasa carnea sa se mai coaca timp de 30 minute - o ora, pana cand sosul scade si se ingroasa.
- Cand este gata, destrama carnea cu ajutorul a doua furculite si amestec-o in sos.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2016/12/pulled-pork-cu-sos-barbeque.html
3.5.3228