Fursecuri de ovaz cu banane
 
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
 
Portii: 12
Ingrediente
  • 2 banane coapte
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 50 gr nuci
Preparare
  1. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade si pregateste o tava cu hartie de copt.
  2. Paseaza bananele cu o furculita, pana cand devin o pasta omogena si lipicioasa.
  3. Adauga fulgii de ovaz si amesteca bine.
  4. Marunteste nucile si incorporeaza-le in compozitia de banane si ovaz.
  5. Portioneaza compozitia cu o lingura si da-i o forma de bila. Aseaza bilele de aluat pe tava si apoi aplatizeaza-le pana ajung la o grosime de 0,5 - 1 cm.
  6. Baga tava in cuptor si coace fursecurile timp de 15 minute.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2013/08/fursecuri-de-ovaz-cu-banane.html