Rosiile uscate se pun la inmuiat intr-o cana cu apa fierbinte. Se schimba apa dupa 15 minute si dupa alte 10 minute, rosiile se scurg si se taie in fasii subtiri.
Se pune pe foc o oala (de fonta, daca aveti) si se pun la topit in ea, doua linguri de unt. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si apoi se prajeste cam 3-4 minute pe fiecare parte, pana cand se rumeneste. Se scoate pe o farfurie.
Se topeste si restul de unt in oala, peste el se adauga usturoiul si se caleste 1 minut.
Se adauga supa de pui, smantana pentru gatit, rosiile uscate, parmezanul si toate condimentele si se lasa la fiert cam 5-7 minute, pana cand lichidul incepe sa scada.
Se adauga puiul si oala se introduce in cuptor pentru jumatate de ora.
Mancarea se serveste cu busuioc sau patrunjel proaspat.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2016/11/pui-cu-smantana-si-rosii-uscate.html